Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Добро, ама не зборува за оваа утакмица само и за претходните ептен дупка е...
Во Орландо беше прва опција во нападот и имаше просек од 20 поени , овде не е , а пак е блиску до просекот со 17 поени по натпревар. Плус не го донесоја за да поентира, туку да ја држи одбраната.

Абе за мене многу педерски се тие фаулите над Двајт во рекетот. А прими топка знаат дека немаат шанса и буквално го гушкаат за да шутира слободни знаејќи каков очаен шутер е. Во Европа пола од тие фаули се намерни лични грешки...
Не менува многу, со тие правила само ќе чекаат да го фаулираат првиот момент штом прими топка... Така можеби ќе мора да шутира нешто помалку слободни, ама пак ќе шутира многу слободни и пак е тапа невидена што е голема слабост кон крај од утакмиците и воопшто.

Тоа што му треба на Хауард е стариот стил на шутирање на слободни, последен во НБА така шутираше Рик Бери и сеуште е еден од најдобрите шутери на слободни фрлања. Се сеќава некој на Обрадовиќ?

Во Орландо беше прва опција во нападот и имаше просек од 20 поени , овде не е , а пак е блиску до просекот со 17 поени по натпревар. Плус не го донесоја за да поентира, туку да ја држи одбраната.
Ова да, но да се разбереме, Двајт е донесен како основа на тимот што ќе се гради после Коби-ерата. Значи после заминувањето на Коби во пензија што ќе биде наскоро мора да се гради тимот врз друг играч. Сега за сега ќе функционира со Коби уште сезона-две а потоа Двајт ќе биде главен играч на овој тим. Е сега тука треба да се постави прашањето колку Двајт ќе успее да ја одигра улогата на лидер, јас не се сомневам воопшто во тоа дека ќе успее, во Орландо беше главен играч во тимот зошто да не биде и во Лејкерс. Мислам дека ова е одлична филозофија на менаџерскиот тим на Лејкерс со тоа што во иднина ќе мора да обратат повеќе внимание на клупата бидејќи последниве две-три сезони тој дел од тимот највеќе чкрипи.

^Само да не не наеби Хауард и да не потпиши договор и како слободен Агент да замини по крајот на сезонава.

^Само да не не наеби Хауард и да не потпиши договор и како слободен Агент да замини по крајот на сезонава.
И да сака да си оди ќе мора да оди со „благослов„ од лејкерси, пошто само со потпишување со ЛА па размена во другиот тим ќе може да земе макс плата и макс години договор. А шупакот наа оолкав му е за пари!

http://www.mondo.rs/s276093/Kolumne/Edin_Avdic/Kobi_Nemilosrdni.html
Каков текст... :cuc::cuc::cuc: Секоја чест за типов, апсолутно точно од збор до збор.
П.с. Може ли да ми даде некој линк за да ја симнам утакмицата со Сан Антонио кога Коби дојде буквално од судница и ги потопи Спарси? Барав не можев да најдам.

Инспириран од текстот линкан, еве видео у контекст:
(макар само музиката вредеше за да го поставам)

Каков текст... :cuc::cuc::cuc: Секоја чест за типов, апсолутно точно од збор до збор.
П.с. Може ли да ми даде некој линк за да ја симнам утакмицата со Сан Антонио кога Коби дојде буквално од судница и ги потопи Спарси? Барав не можев да најдам.
Koa se igrase tekmava ?

Koa se igrase tekmava ?

2004

“I don’t see how he does it,” O’Neal said. “He’s a fabulous player, probably the best player that ever played the game, especially with all the stuff he’s been going through. And it was a fabulous night for him, a memorable night.”

ех, каков броменс беше тоа со Шек. :love:

Каков цар:cuc::cuc:,коа ќе ми текне како коментираше на обн(y),со каква страст ја коментираше секоја утакмица,едноставно се внесуваше максимално у неа.Би било да премине на ск,мада шансете за тоа са нула.Не дека овја на ск,се слаби,али човеков е легенда.

Што е со Хауард и слободниве вечерва бе ?:pos: Изненадува :D...Инаку супер тимска игра приредија во овие 2/4 вака ако продолжат ќе го наполнат кошот на НОХ до врв :D:vozbud:

Како само си ја користи укажаната шанса,си гази кларк(y).
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 06:40 ---
Оваа е таа игра што ја очекував од лал,едноставно со овај состав треба да доминираат,како што е случај у последниве три натпревара.се гледа дека има хемија у тимот,мотивацијата е на високо ниво,коби се подреди за тимот.Плус тоа и клупата игра супер,ете се врати и блејк,уште еден човек плус у ротацијата.Наредна играмо со феникс,и би било добро да ја продужимо серијата победе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom