Naruto

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
:pos:

Се кладам сеа тие шо ги имам гледано јас, ти ги немаш. :sneaky:
искрено освен наруто имам уште 4-5 аниме гледано, ниедно изгледано до крај како ова ама тоа е, јебига, неам ја толку време :icon_mrgr:

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Член од
31 јули 2012
Мислења
59
Поени од реакции
18
Абе и сега интересно е, што се случи со Рин е неизвесноста, зошто ја уби Какаши.. Најакото ќе биди Обито ако свати дека греши и да ги оживеј сите, вклучувајки ги и моите омилени Минато и Итачи, ама не верувам да се случи то нешто. Иначе можно е Обито да застани од кај Какаши и Сасуке од кај Наруто и сите 4-ца да манат против Мадара.. Колку само јако би било то нешто :D

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Абе и сега интересно е, што се случи со Рин е неизвесноста, зошто ја уби Какаши.. Најакото ќе биди Обито ако свати дека греши и да ги оживеј сите, вклучувајки ги и моите омилени Минато и Итачи, ама не верувам да се случи то нешто. Иначе можно е Обито да застани од кај Какаши и Сасуке од кај Наруто и сите 4-ца да манат против Мадара.. Колку само јако би било то нешто :D
Не дајбоже да се случи нешто вакво :confused:

Член од
31 јули 2012
Мислења
59
Поени од реакции
18
Не дајбоже да се случи нешто вакво :confused:
Oти бе внучко? :P
Мајтап правам бе, не можи вака да се случи, Обито кај дава душа за добар да е.. Иначе ги разбирам тотално со планот на Мадара, на пример многу пати сум сонувал нешто што сакам да се исполни а никогаш не се исполнувало.. Вака цел живот си сонуваш, под Генџутсу си, си креираш сам свој свет.. свет совршен..

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Oти бе внучко? :P
Мајтап правам бе, не можи вака да се случи, Обито кај дава душа за добар да е.. Иначе ги разбирам тотално со планот на Мадара, на пример многу пати сум сонувал нешто што сакам да се исполни а никогаш не се исполнувало.. Вака цел живот си сонуваш, под Генџутсу си, си креираш сам свој свет.. свет совршен..
Абе тоа ок, али ради инвидуални соништа на некој не треба цел свет да страда :D Нека се глеа у огледало и нека се генџутсне сам :pos:
Еве конечно се спомнаа Орочимару и Сасуке, нека се префрли малце на нив...ваму се едно исто се врти во круг ептен е тапа особено кога Обито им држи предавање и Наруто му враќа :facepalm: Единствен добар потег до сега е ова со споделувањето на чакрата од Курама на шинобите.

Член од
31 јули 2012
Мислења
59
Поени од реакции
18
Абе тоа ок, али ради инвидуални соништа на некој не треба цел свет да страда :D Нека се глеа у огледало и нека се генџутсне сам :pos:
Еве конечно се спомнаа Орочимару и Сасуке, нека се префрли малце на нив...ваму се едно исто се врти во круг ептен е тапа особено кога Обито им држи предавање и Наруто му враќа :facepalm: Единствен добар потег до сега е ова со споделувањето на чакрата од Курама на шинобите.
Сакат Наруто да го напрат филозоф од типот на L, Light (Death Note), Lelouch (Code Geass) а уствари тој од Пеин Аркот цело време со та одмаздата го дрви.. cо циклусот на oмраза, му успеа кај Нагато, па пробува кај сите то нешто, кај А, кај Сасуке, кај Тоби (поубаво ми е Тоби од Обито, оти Обито за мене ке остани доброто дете од Третата Шиноби Војна), секаде истото го врти, со таа омразата... ме иритира на моменти, ок, добар е Наруто, ама кога би го споредил со Минато, во добрина Наруто е каде каде назад (изгледа бесот од гените на мајка му е), колку е само душичка Минато, ги имам изгледано по 20-тина пати сите епизоди со него.. играчиште е.. па уште со Flying Thunder God џутсуто пепел прави.. само требаше да го пренеси тоа џутсу, исто како минатиот Раикаге со Black Lightning, џутсуто кое го пренесе на Даруи.. Малце изнакажав, ама добро е.. :D

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Сигурно ви е познат овој саундтрак од анимето кој во рацете на Marcus D звучи вака. Ремек дело. :)

Член од
31 јули 2012
Мислења
59
Поени од реакции
18
Kaкви маки си имал таткото на Гаара, а кога го гледав Chunin Exam Arc, имав многу негативно мислење за него..

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Знам, ама прв пат се споменува во тој Арк.. Кога Гаара зборуваше за него.. Иначе знам дека беше убиен за то време..
да, Гаара има многу слична судбина со Наруто, па затоа после толку се зближуваат.

Kajgana Shop

На врв Bottom