Толку ти беше умот ?
Треба безусловно нели ? Со сила не можам да ти дадам само да ти земам, ако имаш проблем со шиптaрите
Оди и почни да ги бркаш од државава шо кој кур си клепнал овде да продаваш филозофии ,а да бе интернет интелектуалци и патриоти САКАЈТЕ ЈА МАКЕДОНИЈА ама само нашите кога се на власт, после се нечини.
ОООООО МАКЕДОНЕЦУ на празен стомак држава не се сака, а од шиптaрите има 1000% поголеми луѓе од тебе и од моменталнион владин состав.
Ебаве лигушите ебаве, САКАЈ ЈА МАКЕДОНИЈА за што да ја сакам бе ? Ако сака денес огин нека ја изгори ме заболе курот мене, исто како што не ме заболе кај живеам и на кого ќе му плаќам данок арно ама од тој данок ке имам опшествени бенефиции нема да гледам споменици како никнуваат а деца умираат,руинирани болници и сспоменици од 2000 000 евра,тениски игралишта од милион ипол денари во села и населби каде што повеќето зимаат 12 000 плата а нај евтиниот тениски рекет е 10 000 денари.
Само ти сакај си ја државата, овци секогаш биле потребни и ќе бидат потребни за стрижење.
ДА ЖИВЕЕ МАКЕДНОНИЈА ДА ЖИВЕЕ ВЛАДАТА НА МАКЕДОНИЈА сдсмр да си оди од власт и вмро да дојде министрите на вмбло се супер

И да те прашам што си направил ти за оваа држава освен лепењето лавови крстови сонца на фб така ли ја сакаш ти државава ?
Ете јас бев во војна за оваа држава, никому ништо сега на влиделот главен колиционен партнер му е тој што пукаше на мене,леле колку ја сакам оваа чудесија.
Ти што направи ?