- Член од
- 2 октомври 2011
- Мислења
- 194
- Поени од реакции
- 29
Многу хардкор женска
Нерешено и на пеналиАх, како не се паднала Интер со Челзи во ЛШ, овај де во ЛЕ. Поделба ќе имаше во фан клубов.
Добар аватарdragonsky, влегов на фан клуб кај вас да ти изреплицирам нешто кога гледам не си бил ти... колку ве има фанови на Ането таму?
P.S.
не може Ането да ви донесе толку среќа колку што крофнарот може да ви донесе несреќа ама да се надеваме дека ќе одржите некој баланс.
Моја желба за во ЛЕ се Интер,Ливерпул и Атлетико М. до крај.Ах, како не се паднала Интер со Челзи во ЛШ, овај де во ЛЕ. Поделба ќе имаше во фан клубов.
ццц, во мене ли не веруваш бе?Добар аватар
Инаку не сме 27 некои си откажаа, ама сепак во право си за дебелото.
Знам Ио и јас коа бев средно ја имавме Клетници у трета. Топ лектира, ја хејтам само Онегин пошо кец добив за неа од гуската што ми предаваше, ме праша кој прв дошол на двобојот. Ама може ќе ја воскреснат Ане и ќе се врати, Мики од религија муабет
Пишаа уште одма дека ќе е во 2Д, а тебе нема да ти вратат за Клетници сигурно, џабе се мачиш.Знам Ио и јас коа бев средно ја имавме Клетници у трета. Топ лектира, ја хејтам само Онегин пошо кец добив за неа од гуската што ми предаваше, ме праша кој прв дошол на двобојот. Ама може ќе ја воскреснат Ане и ќе се врати, Мики од религија муабет
Не ми вратија, ама ќе ги спамирам сега додека не вратат, а на оние што им се улижуваат за хобитот им враќаат. Еве додека сме на оваа тема гледам и пишале на една Хобитот ќе е во 2Д
Ќе го издадам одродот, Ленкa Панчевска )))Пишаа уште одма дека ќе е во 2Д, а тебе нема да ти вратат за Клетници сигурно, џабе се мачиш.
Го пишувам постов уствари за да те прашам која ти предаваше?