ЈСП - случки, прашања, дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
немогуче ова со гнр

Што би лажел? :)

Да сум син на директор некој во ЈСП, ајде де....или пак со портокалова книшка....ама вака, ниту едно ниту друго :)

Како и да е и јас бев збунет, да бидам искрен.

Вака би му дошло и во ЈСП.
koga-ne-mozes-da-si-najdes-prazno-mesto-vo-avtobusot.gif

Утре ќе биде месење ребра. Ми се лоши кога иде вторник и петок. За старите бесплатно, а за учениците гледам им ги укинале бесплатните слободни за време распуст. Зошто да шетаат млади, не треба.

Во петокот првпат се враќав пешки од Битпазар заради пензионерите... а имам извадено слободна :sick:

Абе што да ви кажувам... вторник и петок=СМРТ. Толку да се немало осет од пензионериве, ќе те стават под нозе само да не закаснат дома и да ја пропуштат омилената турска серија. Турканици, караници за слободно место, микс од разни смрдеи, што од нивните торби што од мишките. Се прашувам имаат ли вода дома да се избањаат? Врвот е кога ќе ти се качи некоја бабица горе и ќе ти рече дека ја болеле нозете неможела да стои па да станеш. Кој ти курац тебе старо, што мајка бараш да шеташ кога неможеш?!
И една дешавка се симнува некое пензионерче од горниот кат и како што проба да се задржи за дисплејот кој покажува колку слободни места има горе, му остана во рака т.е. го откорна, после неколку секунди старчето го пушти и си излезе како ништо да не се случило. :pos:

Абе што да ви кажувам... вторник и петок=СМРТ. Толку да се немало осет од пензионериве, ќе те стават под нозе само да не закаснат дома и да ја пропуштат омилената турска серија. Турканици, караници за слободно место, микс од разни смрдеи, што од нивните торби што од мишките. Се прашувам имаат ли вода дома да се избањаат? Врвот е кога ќе ти се качи некоја бабица горе и ќе ти рече дека ја болеле нозете неможела да стои па да станеш. Кој ти курац тебе старо, што мајка бараш да шеташ кога неможеш?!
И една дешавка се симнува некое пензионерче од горниот кат и како што проба да се задржи за дисплејот кој покажува колку слободни места има горе, му остана во рака т.е. го откорна, после неколку секунди старчето го пушти и си излезе како ништо да не се случило. :pos:

Togas ke ja prasas dali stanala ona koa bila mlada, ako da togas reci mu deka zatoa sea ja bolat nozete a ti ne sakas toa da ti se sluci vo idnina:icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Денес, недела, на сајтот на ЈСП стои дека има ЈСП 66 во 10:30, Истото го пишува и на возниот ред кој што е истакнат на станицата Транспортен Центар, и автобусот никаде го нема. Другарка моја мрзне цел саат на автобуска.

се качи некоја бабица горе и ќе ти рече дека ја болеле нозете неможела да стои па да станеш. Кој ти курац тебе старо, што мајка бараш да шеташ кога неможеш?!
Ќе и речеш дека многу кревала нозе кога била млада, па затоа сега ја болат

Кој не се возел у Куманово со градски, незнае ништо. :pos::pos:

Автобусот беше преполн, ама преполн и на наредна станица застануа возачот и 10 Људи чекаат да влезат, ама нема место. И возачот се качува на една од шипките и гледа наназад дека има малце место кај средношколците. И вика ај деца напрајте место и еден од позади вика нема место. Коа се наљути возачов се дере вика да не ти дојдам таму да ти кажам нема место. :pos::pos::pos::pos: Ајде правете место, сви су људи како вас, сви да улегну. :pos::pos::pos: Се тоа констатно пропратено од гласен ЕПСКИ ТУРБОФОЛК! :cuc::pos::cuc::cuc::pos::cuc:

Ајде тоа старците некако ќе ги издржам со слушалки на уши.
Ама ме нервира контролата. Мислам се е тоа океј, треба да проверуваат кој купил карта и кој се шверца. Ама се понашаат така лошо што ми иде да не се качувам во автобус за случајно да не ми влезе контрола иако имам слободна. Има еден чичко контролор, ти доаѓа и ова следи.
Тој: КАРТА КУПИ ИЛИ СЕ ШВЕРЦАШ?
Ти: Имам слободна. (јас вадиш и му ја покажуваш)
Тој : Да бе сеа вас средношколците лесно ви е сеа, сите си имате слободни и си се возите а нас У ПИЧКУ МАТЕР без работа не оставате. У ПИЧКУ МАТЕР (инт муабети за колку било поубаво кога не постоеле слободни за средношколци, а ти само бледо го гледаш и чекаш да се симнеш што побрзо.) И КАЈ УЧИШ ТИ? У ПИЧКУ МАТЕР ВЕЌЕ ОД РАБОТАВА ЕЕЕЕ.

И ти си должен да го слушаш ова копиле цел пат, а кога ќе се симнеш од автобусот ако имаш среќа нема да се симне на истата станица со тебе и така избањат од неговите лиги ќе одиш во школо, а ако немаш среќа ќе те тормози до вратата во школо. -.-

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom