Исто така, баш вчера се возев со бус, ГНР имаше пуштено шоферот.
немогуче ова со гнр
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто така, баш вчера се возев со бус, ГНР имаше пуштено шоферот.
немогуче ова со гнр
ова еднаш во живот се случува.среќен човек сиКако и да е и јас бев збунет, да бидам искрен.
Абе што да ви кажувам... вторник и петок=СМРТ. Толку да се немало осет од пензионериве, ќе те стават под нозе само да не закаснат дома и да ја пропуштат омилената турска серија. Турканици, караници за слободно место, микс од разни смрдеи, што од нивните торби што од мишките. Се прашувам имаат ли вода дома да се избањаат? Врвот е кога ќе ти се качи некоја бабица горе и ќе ти рече дека ја болеле нозете неможела да стои па да станеш. Кој ти курац тебе старо, што мајка бараш да шеташ кога неможеш?!
И една дешавка се симнува некое пензионерче од горниот кат и како што проба да се задржи за дисплејот кој покажува колку слободни места има горе, му остана во рака т.е. го откорна, после неколку секунди старчето го пушти и си излезе како ништо да не се случило.![]()
Многу К-15 гледашTogas ke ja prasas dali stanala ona koa bila mlada, ako da togas reci mu deka zatoa sea ja bolat nozete a ti ne sakas toa da ti se sluci vo idnina![]()
Ќе и речеш дека многу кревала нозе кога била млада, па затоа сега ја болатсе качи некоја бабица горе и ќе ти рече дека ја болеле нозете неможела да стои па да станеш. Кој ти курац тебе старо, што мајка бараш да шеташ кога неможеш?!
А ако е бабати?Ќе и речеш дека многу кревала нозе кога била млада, па затоа сега ја болат