- Член од
- 3 февруари 2012
- Мислења
- 204
- Поени од реакции
- 179
Зашто бе ? Проблеми со пасошот ?Немало да присуствува вечер на стадионот
Зашто бе ? Проблеми со пасошот ?Немало да присуствува вечер на стадионот
нема гаранција дека нема да скршат нога по еден месец или да се фрлат на славата и паритеСе слозувам со тебе освен со ова што го викаш дека е преголем ризик.Нема ништо ризик ако се донесе Фалкоа и Кавани...сите знаеме какви играчи се....
За тоа дека нема да скршат нога по еден месец нема гаранција за никого не само за нив...а за тоа дека ке се фрлат на слава и парите не верувам дека мозе да се деси...мислам дека моментално во јуве со оваа управа но и со Конте на чело не се дозволува такво нештонема гаранција дека нема да скршат нога по еден месец или да се фрлат на славата и парите
даСе слозувам со тебе освен со ова што го викаш дека е преголем ризик.Нема ништо ризик ако се донесе Фалкоа и Кавани...сите знаеме какви играчи се....
--- надополнето: 26 јануари 2013 во 17:25 ---
Да ама тогаш беше Алесио Секо...сега е мадафака Марота
Во купот беше суспендиран. 3 меча за црвениот во финалето со наполитанките лани.Kваљарела не е повреден ... Конте не го става во игра .. Чим ни во купот немаше место за него, значи не сметаме веќе на неговите услуги ..
Овај службеникот премногу кинески ми изгледа за да речам дека стигналСтигна
Добро бе друже уште се замараш колку бода бегате?Па од месечината се гледа дека сте шампиони оваа година!Јас ли да ти кажувам мајку му ?FT Lazio-Chievo 0-1
Ajdeeeeeeeee sea pobedaaaaaa +8.....
Во купот беше суспендиран. 3 меча за црвениот во финалето со наполитанките лани.
--- надополнето: 26 јануари 2013 во 19:34 ---
Овај службеникот премногу кинески ми изгледа за да речам дека стигнал
ooo znaci 31 SkudeeeeeeetiДобро бе друже уште се замараш колку бода бегате?Па од месечината се гледа дека сте шампиони оваа година!Јас ли да ти кажувам мајку му ?
E сега стигнаДа бе и ја приметив откако ја постирав...после тоа нели излезе слика од твитер пред да се качи во авион...