- Член од
- 24 ноември 2009
- Мислења
- 4.959
- Поени од реакции
- 4.882
Искуство си е искуство но не чекај немаш потреба само еден совет наполни го со врела вода шишетоКолку искуство имаш алал да ти е, ама сепак ја ќе си почекам ако не ..
Искуство си е искуство но не чекај немаш потреба само еден совет наполни го со врела вода шишетоКолку искуство имаш алал да ти е, ама сепак ја ќе си почекам ако не ..
Абе не ме болат јајниците, и кажуваат дека топло се става одозгора, ти детчко хемороиди да не лечиш?Искуство си е искуство но не чекај немаш потреба само еден совет наполни го со врела вода шишето
ЦК јас така им препорачувам на дотичните кога не сум подолг период во државава, а знаеш дека помага и за јајници а ?? Ах ти шо си се правиш наивнаааааааааАбе не ме болат јајниците, и кажуваат дека топло се става одозгора, ти детчко хемороиди да не лечиш?
4 дена и тажно смајли. Јас 3 месеци па не се жалам :pЧетири дена
Пушти неоја порка и дркањето се брои ,4 дена и тажно смајли. Јас 3 месеци па не се жалам :p
Поздрав до старите панкери од с.СушицаПушти неоја порка и дркањето се брои ,
Фала за поздравот утре у коперација на сите ќе има кажам, абе тони толку ли не се најдува некоја магаричка или кравче некое ?Поздрав до старите панкери од с.Сушица
Секс си е батка секс, башка "once you go black, you never go back".
Сушица, Скопско
Ае од шетање по роднини и пријатели, идење на концерти и театар не остана време за клецањеФала за поздравот утре у коперација на сите ќе има кажам, абе тони толку ли не се најдува некоја магаричка или кравче некое ?
Ако нема дојди ваму ,има колку сакаш ќе најдеме и за тебе нешо.
Ерм да сега ми текнаааааааа има една црна магаричка слободна е цурата нема фраер ќе праиме работа
ОД Сушица СВЕТИ НИКОЛСКОСушица, Скопско
--- надополнето: 26 јануари 2013 во 01:43 ---
Ае од шетање по роднини и пријатели, идење на концерти и театар не остана време за клецање
Од Сушица,Кумановско !