Колку време сте немале секс?

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Колку искуство имаш алал да ти е, ама сепак ја ќе си почекам ако не ..:icon_lol:
Искуство си е искуство но не чекај немаш потреба само еден совет наполни го со врела вода шишето :pipi:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.864
Поени од реакции
20.424
Искуство си е искуство но не чекај немаш потреба само еден совет наполни го со врела вода шишето :pipi:
Абе не ме болат јајниците, и кажуваат дека топло се става одозгора, ти детчко хемороиди да не лечиш?:свиркам:

M

Muranyi

Гостин
Кога ја читам Луси и нејзините постови околу сексот,обавезно се напалувам.Се мислам да ја ставам на игнор:LOL:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Абе не ме болат јајниците, и кажуваат дека топло се става одозгора, ти детчко хемороиди да не лечиш?:свиркам:
ЦК јас така им препорачувам на дотичните кога не сум подолг период во државава, а знаеш дека помага и за јајници а ?? Ах ти шо си се правиш наивнааааааааа :pipi:
Гледаш заборавив дека е добар лек и за болој во јајниците , шо ти се вика искуствооооооо АФЕРИМ АФЕРИМ

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Поздрав до старите панкери од с.Сушица

Секс си е батка секс, башка "once you go black, you never go back".
Фала за поздравот утре у коперација на сите ќе има кажам, абе тони толку ли не се најдува некоја магаричка или кравче некое ?
Ако нема дојди ваму ,има колку сакаш ќе најдеме и за тебе нешо.
Ерм да сега ми текнаааааааа има една црна магаричка слободна е цурата нема фраер ќе праиме работа (y)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.496
Поени од реакции
8.017
dobro poznat

од Сушица, Струмичко?
Сушица, Скопско :)
--- надополнето: 26 јануари 2013 во 01:43 ---
Фала за поздравот утре у коперација на сите ќе има кажам, абе тони толку ли не се најдува некоја магаричка или кравче некое ?
Ако нема дојди ваму ,има колку сакаш ќе најдеме и за тебе нешо.
Ерм да сега ми текнаааааааа има една црна магаричка слободна е цурата нема фраер ќе праиме работа (y)
Ае од шетање по роднини и пријатели, идење на концерти и театар не остана време за клецање :)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Сушица, Скопско :)
--- надополнето: 26 јануари 2013 во 01:43 ---

Ае од шетање по роднини и пријатели, идење на концерти и театар не остана време за клецање :)
ОД Сушица СВЕТИ НИКОЛСКО
Да го ебам од објаснување што е брод и како плови без да потоне глава не крена и ти.
--- надополнето: 26 јануари 2013 во 01:59 ---
dobro poznat

од Сушица, Струмичко?
Од Сушица,Кумановско !

Kajgana Shop

На врв Bottom