- Член од
- 24 ноември 2009
- Мислења
- 4.959
- Поени од реакции
- 4.882
Искуство си е искуство но не чекај немаш потреба само еден совет наполни го со врела вода шишетоКолку искуство имаш алал да ти е, ама сепак ја ќе си почекам ако не ..![]()
![Пипи :pipi: :pipi:](/styles/default/xenforo/emot/pipi.gif)
Искуство си е искуство но не чекај немаш потреба само еден совет наполни го со врела вода шишетоКолку искуство имаш алал да ти е, ама сепак ја ќе си почекам ако не ..![]()
Абе не ме болат јајниците, и кажуваат дека топло се става одозгора, ти детчко хемороиди да не лечиш?Искуство си е искуство но не чекај немаш потреба само еден совет наполни го со врела вода шишето![]()
ЦК јас така им препорачувам на дотичните кога не сум подолг период во државава, а знаеш дека помага и за јајници а ?? Ах ти шо си се правиш наивнаааааааааАбе не ме болат јајниците, и кажуваат дека топло се става одозгора, ти детчко хемороиди да не лечиш?![]()
4 дена и тажно смајли. Јас 3 месеци па не се жалам :pЧетири дена![]()
Пушти неоја порка и дркањето се брои ,4 дена и тажно смајли. Јас 3 месеци па не се жалам :p
Поздрав до старите панкери од с.СушицаПушти неоја порка и дркањето се брои ,
Фала за поздравот утре у коперација на сите ќе има кажам, абе тони толку ли не се најдува некоја магаричка или кравче некое ?Поздрав до старите панкери од с.Сушица
Секс си е батка секс, башка "once you go black, you never go back".
Сушица, Скопско
Ае од шетање по роднини и пријатели, идење на концерти и театар не остана време за клецањеФала за поздравот утре у коперација на сите ќе има кажам, абе тони толку ли не се најдува некоја магаричка или кравче некое ?
Ако нема дојди ваму ,има колку сакаш ќе најдеме и за тебе нешо.
Ерм да сега ми текнаааааааа има една црна магаричка слободна е цурата нема фраер ќе праиме работа![]()
ОД Сушица СВЕТИ НИКОЛСКОСушица, Скопско
--- надополнето: 26 јануари 2013 во 01:43 ---
Ае од шетање по роднини и пријатели, идење на концерти и театар не остана време за клецање![]()
Од Сушица,Кумановско !