- Член од
- 7 април 2012
- Мислења
- 1.130
- Поени од реакции
- 1.510
ovoj pece maloto prste pogolem scammer od dzaro ispadna
toj I lord varys mi se nekako najinteresni karakteri vo ASoIF
Пеце малото прсте!
До кај си ти? Ја заврши AGoT?
ovoj pece maloto prste pogolem scammer od dzaro ispadna
toj I lord varys mi se nekako najinteresni karakteri vo ASoIF
Или, Пеце Малопрсте (слеано), Пепи за Кејт, Лиза и Шанса...Пеце малото прсте!
До кај си ти? Ја заврши AGoT?
Најверојатно би било малопрстиот Перо.Или, Пеце Малопрсте (слеано), Пепи за Кејт, Лиза и Шанса...
И навистина, читајќи го евентуалниот превод на серијалов по многу години, да сретнеме вакви преводи на прекари и имиња? Како некоја лоша карма. Замисли Шанса да ја преведат во Можност.Најверојатно би било малопрстиот Перо.
Санса се вика.И навистина, читајќи го евентуалниот превод на серијалов по многу години, да сретнеме вакви преводи на прекари и имиња? Како некоја лоша карма. Замисли Шанса да ја преведат во Можност.
ОК.Некаде сум прочитал и сум го запамтил тоа име. Не верувам дека во хрватскиот е така преведена оти тие најчесто ги преземаат имињата во оригинал.Санса се вика.
Само мислам дека во Хрватскиот превод е Шанса, ама не сум сигурен дали и таму е така.
uste sum do prvata, uste 150 straniSansa е во англиската верзија, така да Санса на македонски.
Hurin Кај ти текна "Пеце Малото Прсте" хаха, цар. Ја помина 3тата книга? Импресии?
По клиповите што ги пуштија, мислев дека Beric не изгледа како што треба, како што го замислував...ама сега видов дека грешев. Изгледа супер.Thoros i Beric Badasses
Stannis.тој на аватар станис ли е давос ли е неможам да видам