- Член од
- 7 април 2012
- Мислења
- 1.130
- Поени од реакции
- 1.510
ovoj pece maloto prste pogolem scammer od dzaro ispadna
toj I lord varys mi se nekako najinteresni karakteri vo ASoIF
Пеце малото прсте!
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
До кај си ти? Ја заврши AGoT?
ovoj pece maloto prste pogolem scammer od dzaro ispadna
toj I lord varys mi se nekako najinteresni karakteri vo ASoIF
Или, Пеце Малопрсте (слеано), Пепи за Кејт, Лиза и Шанса...Пеце малото прсте!
До кај си ти? Ја заврши AGoT?
Најверојатно би било малопрстиот Перо.Или, Пеце Малопрсте (слеано), Пепи за Кејт, Лиза и Шанса...
И навистина, читајќи го евентуалниот превод на серијалов по многу години, да сретнеме вакви преводи на прекари и имиња? Како некоја лоша карма. Замисли Шанса да ја преведат во Можност.Најверојатно би било малопрстиот Перо.![]()
Санса се вика.И навистина, читајќи го евентуалниот превод на серијалов по многу години, да сретнеме вакви преводи на прекари и имиња? Како некоја лоша карма. Замисли Шанса да ја преведат во Можност.
ОК.Некаде сум прочитал и сум го запамтил тоа име. Не верувам дека во хрватскиот е така преведена оти тие најчесто ги преземаат имињата во оригинал.Санса се вика.
Само мислам дека во Хрватскиот превод е Шанса, ама не сум сигурен дали и таму е така.
uste sum do prvata, uste 150 straniSansa е во англиската верзија, така да Санса на македонски.
Hurin Кај ти текна "Пеце Малото Прсте" хаха, цар. Ја помина 3тата книга? Импресии?![]()
По клиповите што ги пуштија, мислев дека Beric не изгледа како што треба, како што го замислував...ама сега видов дека грешев.Thoros i Beric Badasses![]()
Stannis.тој на аватар станис ли е давос ли е неможам да видам