Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
таа со двоен хендикеп се игра според мене овие се слаби тренер сменија им замина во Волфсбург и лоша атмосвера додека нападов на Дортмунд е супериорен а за гг3+ не би ја играл
sekoj si ima svoe mislenje ,, jas mislam deka ke dadat 1 gol nirnberg , ne trenirat oni vaterpolo pa da nemozat da dadat 1 gol :rolleyes:

Идам да спијам.
Кога ќе се разбудам сакам да ги видам Орландо и Клиперси со победа во регуларно време :D

Викаш ќец ќе биде оваа?

јас ќе си ја играм сингл на солидна уплата сигурно, а ти сам си одлучи јас ја поставив само

еве и за утре планирам http://www.rezultati.com/utakmica/Cn8KJBA7/#omjer;overall да ја изиграм исто така сингл 2

овие утакмици прилично излегуваат 70%, и скоро секогаш имаат коеф барем над 2 понекогаш и 4 и повеќе па дефинитивно се исплаќа да `гонеш` вакви утакмици

Фостерас-ПАС Јанина 2 2:3
Вимблдон-Порт Вејл ГГ&3+ 2:2
Плабенек-Лил 2 1:3
Малага-Барса 2 2:4
Нигер-Конго X 0:0
Флуминензе-Олариа 1 3:1
Валеренга-Ставангер (хокеј, Норвешка) +5,5 5:1

68,73 коефициент
Овие ќе ги пуштам на 120 че, па што биде нека биде:)

:cuc: :cuc: :cuc: :cuc:

Фатено е... Браво.. Цар си.. :)
Јас денес имам 3 тикети добитни и 1 сингл
2 тикети ми паднаа на помала уплата и 3 сингла на мала уплата кои ги пробував на точен резултат и 1-2, 2-1. На 4 тикет чекам уште тенис Мареј-Федерер 39,5 + за 147 евра. Сега го лупнав на 30 евра минус па што сака нека биди. :)
--- надополнето: 25 јануари 2013 во 08:35 ---
2ka ce bidi to samo za 2 i 3+ da si vlezi ;)
--- надополнето: 24 јануари 2013 во 21:31 ---

Ајде на тикет 1
Днипро фатена
Вимблдон фатена гг
уште барселона
Тикет 2
фенербахче фатена
ајде и овие две ноќеска нека си влезат.
Тикет 1 фатен
Тикет 2 се чека тенисот сабајлево

1.35 некаде е коефициентот за Лејкерс со Јута.

Во денешен додаток на златна копачка за Лејкерс - Јута за кец е 1,60.
Значи да повторам Лејкерс има 4 порази во серија. Мислам дека е редно за победа. Вреди да се брка овој кец на јака уплата. Вие што пратите повеќе кажете како е ситуацијата со играчкиот кадар, дали ќе фалат некој играчи кај Лејкерс.

Инаку Јута има 4 победи по ред... обратно од Лејкерс, али ми се чини и двата тима ќе ги прекинат својте серии вечер.

^Хауард нема да игра, јас како фан на Лејкерс, и газдата од Лејкерс да ми се јави и да ми кажи играј ги тепаат, нема да ги играм ни на мала сума, а пак камо ли на јака уплата.

За вечер има нешто инфо за Лион со Валенсиен?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom