Тетоважи

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Пендева е многу добра, многу имам слушано за неа, типката е уметник стварно.. Убав совет ти дадоа.. или ако не кај неа, можеш да си закажеш во Скин Арт кај Игор, имаат студио во ТЦ Буњаковец горе. Јас се тетовирав таму и само убави зборови можам да кажам искрено. Стерилни игли, местење на машинчето, тоа се прави пред тебе, така да те олабавува во старт. :)
Повели http://www.facebook.com/igor.mehandzijski?fref=ts
пендева, симо и игро се најдобрите во градот. се зависи од тоа што сакаш. не се сите со исти техники. така да, пендева ја бива да си игра со сенките. симо е одличен за животни и нивното крзно, игор е за соло тетоважи (ако сакаш само една без композиција) и ТО. и сите те олабавуваат, со или без да си на ганџа.
П.С. емилија НЕ сака да работи ако си пиел претходната вечер или земал нешто појако

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Sakam da se tetoviram na rakata ama imam edno prasanja pred nekoj mesec bev na doktor i mi rece deka kozata mi e suva i mi preporaca nekakfi si sampone za kozata da mi bide po vlazna, kako i da e dali ke ima nekoj problem okolu toa ili ne ?

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Sakam da se tetoviram na rakata ama imam edno prasanja pred nekoj mesec bev na doktor i mi rece deka kozata mi e suva i mi preporaca nekakfi si sampone za kozata da mi bide po vlazna, kako i da e dali ke ima nekoj problem okolu toa ili ne ?
ако е само тоа, тогаш никаков проблем. кожата после тетовирање и онака се лупи, па се мачка со антибиотски масти. ништо старшно и со среќа да си ја носиш тетоважата.
плус тоа и тату мајсторите ќе ти дадат уште некаков совет, но сигурен сум дека нема да те одбијат од таа причина

Член од
26 јули 2011
Мислења
48
Поени од реакции
1
сакам да се тетовирам но не знам каде има некое подобро студио. предлози ?

Член од
15 септември 2012
Мислења
112
Поени од реакции
123
http://www.facebook.com/simon.painltdtattoo?ref=ts&fref=ts
Кај Симон LTD PAIN TATTOO најдобро! Ѕверка е човекот. :)
--- надополнето: 23 јануари 2013 во 02:04 ---
Патем, се наоѓа веднаш до кафулето Љубов, позади Спорт Лајф обложувалницата во Центар. Црно е студиото..мислам затемнето цело, ко што се и повеќето професионални студија. :)

Член од
5 јануари 2008
Мислења
532
Поени од реакции
614
Еминимал. Ми се чини дека во Ново Лисиче се наоѓа. Девојката која тетовира се вика Емилија Пендева.
Инаку знам за неа преку колешка од факултет која го тетовираше грбот и глуждот.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.509
Поени од реакции
8.101
И Скин-арт во Буњаковец на 2 кат. Со тие три студија се затвора светото тројство на тату студија во Скопје :)

Gixxer

Premier Сasual Dating - Verified Ladies
Член од
9 декември 2010
Мислења
131
Поени од реакции
89
Оваа е од Гуле (позади Универзална)

на левата правам ракав моментално, ќе пуштам слики штом ќе биде готов :)

Kajgana Shop

На врв Bottom