FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Па одамна имам дискутирано со тебе за Челзи, се сеќавам, затоа сеа чудно ми падна.

Е да,во право си,ама како да кажам,не сум бил демек навивач туку онака ми биле најомилени во ПЛ.Па што знам,сум ги забаталил :P
--- надополнето: 23 јануари 2013 во 20:34 ---
Swans: Gerhard Tremmel, Angel Rangel, Chico Flores, Ashley Williams (capt), Ben Davies, Leon Britton, Ki Sung-Yueng, Jonathan de Guzman, Pablo Hernandez, Wayne Routledge, Michu.
Subs: Michel Vorm, Dwight Tiendalli, Garry Monk, Itay Shechter, Nathan Dyer, Roland Lamah, Danny Graham.

Chelsea: Petr Cech, Branislav Ivanovic, Ashley Cole, Ramires, Frank Lampard (capt), Juan Mata, Oscar, Eden Hazard, Gary Cahill, Cesar Azpilicueta, Demba Ba.
Subs: Ross Turnbull, David Luiz, Fernando Torres, Paulo Ferreira, Marko Marin, John Terry, Ryan Bertrand.

Ако некој го интересира или има друг список различен од овој,нека сподели :)
Од официјалниот сајт на Свонси е :)

Море Dynamo e „крив“ за пласманот на Бредфорд во финале. Сигурно правел некои „магии“.:icon_mrgr:

Каков кретен е овој Хазард цц :D

Си заслужи кретенот.Се јача на мали деца :D Честито Црвен картон.

Не дека се јачал, сакаше топката што побрзо да ја земе, ама ете ти беља...вакво нешто досега немам видено.

Не дека тој е цвеќе за мирисање, не знам што пробуваше да изиграва, али и не му требаше на Азар, па колку и да е исфрустриран од играта пред се', настрана резултатот. Сега сигурно ќе добие 3 утакмици казна. Тие се префрлаат и за во ПЛ/ФА така?

Не дека тој е цвеќе за мирисање, не знам што пробуваше да изиграва, али и не му требаше на Азар, па колку и да е исфрустриран од играта пред се', настрана резултатот. Сега сигурно ќе добие 3 утакмици казна. Тие се префрлаат и за во ПЛ/ФА така?

Незнам дали се префрлаат. :) Али сепак,не требаше толку оштро да изреагира,а дали според сите критериуми заслужил црвен,поупатените нека објаснат :D

Ако има видео дајте да видам како се десило ова :D Иначе да, се префрлаат суспензиите за во сите други домашни натпреварувања.

Ситуацијата беше мн глупа ама и малиов мн почна да глуми..претераа двајцата...

KaWaGuChI честитки за пласман во финалето, заслужено...ако првата утакмица малку среќно дојдовте до двата гола, денеска играта на Челси беше повеќе од очајна (не ми текнува збор). И да, можевте и оваа да ја тепате, али Чех одбрани 2-3, плус уште толку изблокирани.

Фала фала :) Само да прашам,победникот од Купов иде директно во групна фаза во ЛЕ или во плеј-офот ? :D

Нека ја држат "онаа" уште на аватар цел фан клуб Челзи . Таман уште еден месец , за да отпаднат од Спарта Прага во Лига Европа и да ги помине Тотенхем во Премиер Лигата.

Свонси - Брадфорд . И двата тима заслужуваат да освојат.
Ќе гори Вембли од фановите на двата тима !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom