Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.890
- Поени од реакции
- 52.994
Челзи вечер тепа 3-0....и финале со Бредфорд!![]()
А ако тоа се случи ќе треба на Ане да и бидеш благодарен, а не на таа твојата.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Челзи вечер тепа 3-0....и финале со Бредфорд!![]()

и на двете би бил благодаренА ако тоа се случи ќе треба на Ане да и бидеш благодарен, а не на таа твојата.![]()

Па одамна имам дискутирано со тебе за Челзи, се сеќавам, затоа сеа чудно ми падна.

Не дека се јачал, сакаше топката што побрзо да ја земе, ама ете ти беља...вакво нешто досега немам видено.Каков кретен е овој Хазард цц
Си заслужи кретенот.Се јача на мали децаЧестито Црвен картон.
Не дека тој е цвеќе за мирисање, не знам што пробуваше да изиграва, али и не му требаше на Азар, па колку и да е исфрустриран од играта пред се', настрана резултатот. Сега сигурно ќе добие 3 утакмици казна. Тие се префрлаат и за во ПЛ/ФА така?Каков кретен е овој Хазард цц
Си заслужи кретенот.Се јача на мали децаЧестито Црвен картон.
Не дека тој е цвеќе за мирисање, не знам што пробуваше да изиграва, али и не му требаше на Азар, па колку и да е исфрустриран од играта пред се', настрана резултатот. Сега сигурно ќе добие 3 утакмици казна. Тие се префрлаат и за во ПЛ/ФА така?
Али сепак,не требаше толку оштро да изреагира,а дали според сите критериуми заслужил црвен,поупатените нека објаснат