Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
kaznena mart/april ke imat za site ili ... za tie samo so imet 1 ili 2 ispiti ostanato i za koja generazcija na studenti ke vazit sesijata

Некој ако знае што е скратено по претприемништво ве молам пишете.

Од првиот колоквиум е скратено од 99 до 118 страна, а за вториот колоквиум не знам па би ги замолила колегите да пишат бидејќи се ближи испитот :)

Ова беше за јуни… za vtor kolokvium treba 6ta glava, od 7ma koi se efekti i koi se problemi, 8ma ne treba i od 9ta tockite 2.2, 2.3, 2.4, 2.5 i 2.7

Ке има ли казнена и како се пријавува испит и колку испити можеш да пријавиш ?

Ај ве молам помогнете ми. Прва година сум и можам да бирам изборни меѓу Организациско однесување или Социологија? Што да одберам, што е полесно, и нешто повеќе околу предметите, какви прашања дават, пишување или заокружување?

Фала.

Ај ве молам помогнете ми. Прва година сум и можам да бирам изборни меѓу Организациско однесување или Социологија? Што да одберам, што е полесно, и нешто повеќе околу предметите, какви прашања дават, пишување или заокружување?

Фала.
Од други студенти што имам слушано, организациско било доста полесно. Прашањата биле на заокружување.

Прашање, кога почнуваат предавањата?

Ке има ли казнена и како се пријавува испит и колку испити можеш да пријавиш ?
нема казнена имаш 3 сесии јуни август и јанура...испит зависи кога како некад прво го пријавуваш електронски па пријава носиш на ден на испит...а некад ги пријавуваш на стундетнски...и можеш колку сакаш испити да пријавиш...колку шо немаш положено толку...

Некој од постарите студенти да не знае дали може сега да се земе дипломска кај проф. или рано е уште ???

Некој да не има прашања од втор колоквиум од Финансиски пазари и институции кај Михаил Петковски???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom