Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Знае ли некој дали можам да земам втор јазик изборен на пример германски 2 иако сум ги имала англиски 1 и 2?

А, кога побараш нов шифрарник мислиш бараш куќа да ти препишат :cautious:
Уф, погледот што ти го упатуваат кога им бараш, ама ипак најбољи момент е кога уопште нема ни да ти дадат. :pos:

Dali nekoj ima materijali ili testovi po predmetot FINANSISKI PAZARI I INSTITUCII :nesum:

Najde kolega testovi?
--- надополнето: 28 јануари 2013 во 15:29 ---
Kolegi dali znae nekoj koi tabeli treba a koi ne treba da se ucat po MCR,posto za prv kolokvium 90 posto od tabelite ne trebase,za sega dali ima kazano profesorot?

а прашања нешто да не имаш? :)

Колеги да ве прашам нешто околу кредитиве. Сега во прва година втор семестар имаме да бираме меѓу два изборни, социологија и организациско и доколку се одбере еден т.е заедно три со редовните ќе имам 24 од 32 кредити? Дали тоа ќе значи дека во наредните семестри ќе треба плус уште еден предмет да зимам па за да го надокнадам или како? Не ми е јасна целава работа околу кредитиве па некој ако може да ми објасне. :)

Колеги да ве прашам нешто околу кредитиве. Сега во прва година втор семестар имаме да бираме меѓу два изборни, социологија и организациско и доколку се одбере еден т.е заедно три со редовните ќе имам 24 од 32 кредити? Дали тоа ќе значи дека во наредните семестри ќе треба плус уште еден предмет да зимам па за да го надокнадам или како? Не ми е јасна целава работа околу кредитиве па некој ако може да ми објасне. :)
Не би требало. Се дипломира со 31 положен и 240 кредити . 7 8 8 8. Минатата година некои си одбираа два а некој кој сакаше само еден.(во летниот)
--- надополнето: 28 јануари 2013 во 16:58 ---
Некој од постарите студенти да не знае дали може сега да се земе дипломска кај проф. или рано е уште ???
Дипломска зимаш кога ќе положиш испити во вредност од 200 кредити.А од кога ке ги дадеш сите испити (240),идеш во архива се пријавуваш и за една недела ја браниш.

Уф, погледот што ти го упатуваат кога им бараш, ама ипак најбољи момент е кога уопште нема ни да ти дадат. :pos:

Или кога ќе речат: „Внимавајте колеги, само уште два шифрарници има“, што во превод значи: „Има во магацин, ама ме мрзи да спаднам да ви донесам.

Дали има некој што изнајмува учебник МЕНАЏМЕНТ 7 издание?
Било каква помош ќе ми биде од корист, ПП ќе ве замолам.

За колку време дава резултати Претприемништво?

Колеги дајте некоја препорака за иборен предмет за летен семестар само да не е МЧР или Англиски:)

Ако може некој од прва година да ми каже кој предмети ги имале за бирање за изборни во прв семестар?

Колеги дали може некој од вас да ми помогне при избор на некои предмети , на примрт : Менаџмент на мал бизнис , Банкарство , Монетарна економија , Организациско однесување
Благодарам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom