Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уф, погледот што ти го упатуваат кога им бараш, ама ипак најбољи момент е кога уопште нема ни да ти дадат.А, кога побараш нов шифрарник мислиш бараш куќа да ти препишат![]()
Dali nekoj ima materijali ili testovi po predmetot FINANSISKI PAZARI I INSTITUCII :nesum:
Kolegi dali znae nekoj koi tabeli treba a koi ne treba da se ucat po MCR,posto za prv kolokvium 90 posto od tabelite ne trebase,za sega dali ima kazano profesorot?
Не би требало. Се дипломира со 31 положен и 240 кредити . 7 8 8 8. Минатата година некои си одбираа два а некој кој сакаше само еден.(во летниот)Колеги да ве прашам нешто околу кредитиве. Сега во прва година втор семестар имаме да бираме меѓу два изборни, социологија и организациско и доколку се одбере еден т.е заедно три со редовните ќе имам 24 од 32 кредити? Дали тоа ќе значи дека во наредните семестри ќе треба плус уште еден предмет да зимам па за да го надокнадам или како? Не ми е јасна целава работа околу кредитиве па некој ако може да ми објасне.![]()
Дипломска зимаш кога ќе положиш испити во вредност од 200 кредити.А од кога ке ги дадеш сите испити (240),идеш во архива се пријавуваш и за една недела ја браниш.Некој од постарите студенти да не знае дали може сега да се земе дипломска кај проф. или рано е уште ???
Menadzment epic ispit, 20 polozeni od 680.Rekord e mislam ova.
Уф, погледот што ти го упатуваат кога им бараш, ама ипак најбољи момент е кога уопште нема ни да ти дадат.![]()
Menadzment epic ispit, 20 polozeni od 680.Rekord e mislam ova.
Организациско однесување и Управување со ризик.Колеги дајте некоја препорака за иборен предмет за летен семестар само да не е МЧР или Англиски![]()