Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...letic-given-pitch-boost-fight-big-freeze.html
Како што очекував, натпреварот во Недела е неизвесен, заради замрзнатиот терен на Олдам
--- надополнето: 22 јануари 2013 во 13:09 ---
http://www.liverpoolecho.co.uk/live...-agger-need-to-be-more-vocal-100252-32649877/
Се согласувам со Олдриџ.....Шкртел и Агер се одлични дефанзивци, одлично позиционирање, игра со глава, маркирање, затворање на противникот, но една работа ја немаат која Кара ја има, а тоа е да командуваат со одбраната, го немаат тоа лидерство кое го има Кара, и ќе мора на него да поработат малку

Погрешно.....

Неможе двајцата штопери да контролираат.
Во секоја одбрана постои само еден кој контролира..... во овој случај кај нас тоа е Агер.
Уста не затвара цела утакмица.

Овој текст на Олдриџ е колку да биде во медиумите.

ПС.Мое мислење!

Погрешно.....

Неможе двајцата штопери да контролираат.
Во секоја одбрана постои само еден кој контролира..... во овој случај кај нас тоа е Агер.
Уста не затвара цела утакмица.

Овој текст на Олдриџ е колку да биде во медиумите.

ПС.Мое мислење!
Па добро, јас не велам двајцата оти треба да командуваат еден треба ама по мое ни едниот ни другиот не се добри "команданти"

Па добро, јас не велам двајцата оти треба да командуваат еден треба ама по мое ни едниот ни другиот не се добри "команданти"

Самата веќе докажана “теорија“ дека Шкртел неможе без Агер..... а Агер може без Шкртел го докажува фактот дека и те како Агер ја води одбраната последниве 2 сезони.
Ја би рекол.... Наследство од Кара!
--- надополнето: 22 јануари 2013 во 14:36 ---
А Олдриџ може да треска глупости до сабајле....само да го има во весник.

Статијата за Суарез и Стариџ му е уште посмешна.
Не дека не се воиграни..... но тој толку стручно “увеличува“ ќе си замислиш дали човекот дошол од иднината или од нооогу поодамна од иднината!

"But some double acts just click - and Daniel Sturridge and Luis Suarez have clicked from the word go.

Факт е дека голот на Суарез каде Стариџ ја пропушти топката изгледа како да играле со години заедно.... но она што е неизбежно е тоа што на утакмицата со Норич имаше можда 5-6 ситуации каде тие двајца можеа или да се судрат заедно.... или да немаше никој во шпицот (сеуште не се воиграни за да знаат кој ротира а кој останува).

Треба малце повеќе време од она стручното “КЛИК“ на Олдриџ.

Статијата за Суарез и Стариџ му е уште посмешна.
Не дека не се воиграни..... но тој толку стручно “увеличува“ ќе си замислиш дали човекот дошол од иднината или од нооогу поодамна од иднината!

"But some double acts just click - and Daniel Sturridge and Luis Suarez have clicked from the word go.

Факт е дека голот на Суарез каде Стариџ ја пропушти топката изгледа како да играле со години заедно.... но она што е неизбежно е тоа што на утакмицата со Норич имаше можда 5-6 ситуации каде тие двајца можеа или да се судрат заедно.... или да немаше никој во шпицот (сеуште не се воиграни за да знаат кој ротира а кој останува).

Треба малце повеќе време од она стручното “КЛИК“ на Олдриџ.

Се согласувам дека треба и време и работа за да растураат ама ако добро сфатив, поентата е токму таа, да не бидат оддалечени повеќе одд 10тина метри на теренот. Ако добро можеш да приметиш, тоа се случува само кога едниот или другиот постигнуваат голови.

Агер е супер командант во одбраната, а парнерството Суарез-Стариџ почна одлично и со тек на време кога ќе се научат убаво може да стане само уште подобро :)

Се согласувам дека треба и време и работа за да растураат ама ако добро сфатив, поентата е токму таа, да не бидат оддалечени повеќе одд 10тина метри на теренот. Ако добро можеш да приметиш, тоа се случува само кога едниот или другиот постигнуваат голови.

Значи коа пишував...ќе се судрат....мислев во буквален смисол.

Се согласувам за 10метра.....но нема да се согласам коа тие 10 останат без нулата.

Стефан Дарби, наш продукт кој сега игра во Бредфорд Сити стигна до Вембли во финалето на Капитал 1 Куп. Браво за момчето, YNWA !! :)

Значи коа пишував...ќе се судрат....мислев во буквален смисол.

Се согласувам за 10метра.....но нема да се согласам коа тие 10 останат без нулата.

Те разбрав јас уште од старт што сакаш да кажеш, само сакав да потенцирам за начинот на кои што им е кажано да играат, зошто мислев дека не си дошол до таа информација.

Те разбрав јас уште од старт што сакаш да кажеш, само сакав да потенцирам за начинот на кои што им е кажано да играат, зошто мислев дека не си дошол до таа информација.

Ма таа информација е оддамна прочитана....исто како и за средниот ред, каде според замислата треба тројцата во средина да се врзани еден со друг со јаже и така да се одреди далечината на која може да се оддалечат.

Мене муабетот ми беше во врска со текстот на Олдриџ..... Стариџ и Суарез ги направи ко Заморано и Салас (мислам дека си доволно стар да се сеќаваш на нив)

superstarpizza брат ако сакаш моеш да си го смениш аватарот доста ти беше:)

Само чувај ја сликата ако падне нова кладба може пак ќе ти треба:)

Кога ќе ми текне дека ради тоа урокот го дадовме Качаниклич, ми се сере.

Да ме утепаш сеа не ми текнува шо беше муабетот?
Ај потцети ме...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom