Why?
Самострел да зеам, да истепам тоа племе
- Член од
- 3 мај 2009
- Мислења
- 2.726
- Поени од реакции
- 2.940
Тие работи се тоа што стравот од магии и слични глупости веќе и во потсвеста му останале и нон-стоп мисли на тоа, па затоа е така.Jas sakam da spodelam so vas eden moj problem...mokot soprug ima golem strav...glavata non stop go boli i mu kreva pritisokot do 220 so 150 i non stop e uplasen do pred nekoe vreme non stop placese se plasese da ne go izneveram se plasese da ne slucajno nekoj nesto mu praj magija.se plasi da ne nemame deca zato sto veke godina se obidvame da imame deca do dusa za toa i jas se plasam zato so rekoja deka nekoja rodnina negova mu napraj znaci za sekakva sitnica se plasi sonva neubavi sonoj kako crni senki padovi i sl neznam so da mislam i so da napram a pred edno 4 god ist problem imam i jas od se se plasev 3 god nikade ne izlegvav....samo gospod znae so se tie raboti
Сега на пример јас надвор случајно да паднам на мразот, доколку го имам неговиот страв од тие глупости веднаш ќе ме фати упла дека некој ми направил магија за убивање, а уствари јас само сум бил невнимателен.
Како за почеток нека проба да не мисли многу (не многу, туку по можност ич) на такви глупости, ако и тоа не бива нека побара помош, но не бајачки, гатачки и слични глупости, туку лекарска, не е ништо срамно тоа.