Australian Open 2013

Кој ќе го освои Australian Open годинава?

• Novak Djokovic

Гласови: 34 43,0%
  • Roger Federer

Гласови: 25 31,6%
  • Andy Murray

Гласови: 13 16,5%
  • David Ferrer

Гласови: 1 1,3%
  • Tomas Berdych

Гласови: 1 1,3%
  • Jo Wilfried Tsonga

Гласови: 0 0,0%
  • Juan Martin Del Potro

Гласови: 2 2,5%
  • Некој друг, ќе наведам кој во мислење.

Гласови: 3 3,8%

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Страшно ме изиритира крајот, понашањето на Новак синкир Чак Норис го победил, рикат ко некое магаре, мајца кинит, уште да ја изедеше, тоа е непочитување кон соиграчот.

Comparation ...
250321_476764429027941_1616733734_n.jpg

Страшно ме изиритира крајот, понашањето на Новак синкир Чак Норис го победил, рикат ко некое магаре, мајца кинит, уште да ја изедеше, тоа е непочитување кон соиграчот.
Зошто КО,тој Е магаре.

Невоспитана џукела,србенда одвратна.

Заради таквото сељачко однесување никој нема да го стави во класата на Роже и Рафа,па колку сака титули нека освои.

35-то Гренд Слем 1/4 финале СО РЕД за Федерер! Уште на Ролан Гарос да стаса 1/4 финале, тоа ќе бидат цели 9 години во кои ниеднаш не отпаднал пред најдобрата 8ка. :cuc:

Зошто КО,тој Е магаре.

Невоспитана џукела,србенда одвратна.

Заради таквото сељачко однесување никој нема да го стави во класата на Роже и Рафа,па колку сака титули нека освои.

Не претерувајте......

Иначе како што предвидов, лесни 3-0 за Федерер.

Раониќ има многу голем талент и потенцијал само треба да поработи уште на тоа , да беше некој друг може и ке направеше нешто ама Федерер е класа

Противникот, не соиграчот.

Леле колку исфрустрирани се најдоа во темата.
Жалам што Новак го победи Вавринка вчера, и што ја искина маицата, и што не можевте да свршите на победа на Вавринка. :(
И модераторот нека си зачисти во темата.

И модераторот нека си зачисти во темата.
Неам што да се чисти. Никој не е навреден од членовите туку само Џокович. Мене може ми пречи шо некој цело време пишува глумец за Мареј но тоа е тоа. Ако гледаш така треба и сите теми за ракомет да бидат избришани оти се навредува Шундовски.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom