Флојдерка
Together we stand, Divided we fall..
Страшно ме изиритира крајот, понашањето на Новак синкир Чак Норис го победил, рикат ко некое магаре, мајца кинит, уште да ја изедеше, тоа е непочитување кон соиграчот.
Comparation ...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Страшно ме изиритира крајот, понашањето на Новак синкир Чак Норис го победил, рикат ко некое магаре, мајца кинит, уште да ја изедеше, тоа е непочитување кон соиграчот.
Зошто КО,тој Е магаре.Страшно ме изиритира крајот, понашањето на Новак синкир Чак Норис го победил, рикат ко некое магаре, мајца кинит, уште да ја изедеше, тоа е непочитување кон соиграчот.
Зошто КО,тој Е магаре.
Невоспитана џукела,србенда одвратна.
Заради таквото сељачко однесување никој нема да го стави во класата на Роже и Рафа,па колку сака титули нека освои.
Противникот, не соиграчот.Страшно ме изиритира крајот, понашањето на Новак синкир Чак Норис го победил, рикат ко некое магаре, мајца кинит, уште да ја изедеше, тоа е непочитување кон соиграчот.
Неам што да се чисти. Никој не е навреден од членовите туку само Џокович. Мене може ми пречи шо некој цело време пишува глумец за Мареј но тоа е тоа. Ако гледаш така треба и сите теми за ракомет да бидат избришани оти се навредува Шундовски.И модераторот нека си зачисти во темата.
кај и да е ќе почнат и турски серии да даваатОва спортклубов чудна телевизија, вчера во 7 сабајле имаа емисија за Северна Кореа.