СП Шпанија 1/8 финале: Германија - Македонија 20.01.2013 15:45ч

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
на сите прва изјава му е дека сме ја подмладиле репрезентацијата...кое подмладување бе:facepalm:
гледајте и ја од Тера емисијата и цревото то го велеше
Според изјавите на ракометарите нема да има никакв промена, барем оваа година.

Ако ништо друго http://forum.kajgana.com/threads/За-кого-За-ракометарите-the-alternative-cut.66068/#post-5618510

истото и јас го мислам..

Значи за ваква игра можам само да кажам дека виновник е Шундот, затоа што виде дека на Наумче не му оди на ниту една утакмица а он не го извади детето. Не го седна ни 2 минути ниту една утакмица. Го остави да гине а човекот не можеше ништо да направи. Можеби бил повреден или имал други проблеми но не е тој крив кога овој не го вади. Незнам зошто не го замени со Миркуловски да игра со Филип Лазаров наместо Наумче да се мачи. Реално на оваа утакмица колку сакате плукајте но според официјалната статискитка Миркуловски има одиграно вкупно 24 минути од кој пола се во одбрана, значи тотал во напад има одиграно 12 минути што реално не ни можеш да покажеш нешто.

Ne mi se veruva shto chitam. Makedonci go plukaat Lazarov na hrvatski forumi, a hrvative im kazhuvaat kao deka bez nego se 0, pa ovie vrakjaat deka ja znaele nashata sila. Puuuu... ubij te se rezili....

Чим е на Хрватски форуми тоа 100% е Бастион,типот има некакво растројство,ни трол не може да се каже дека е .

на сите прва изјава му е дека сме ја подмладиле репрезентацијата...кое подмладување бе:facepalm:
гледајте и ја од Тера емисијата и цревото то го велеше

истото и јас го мислам..
Дај линк од емисијата ако имаш.

Ne mi se veruva shto chitam. Makedonci go plukaat Lazarov na hrvatski forumi, a hrvative im kazhuvaat kao deka bez nego se 0, pa ovie vrakjaat deka ja znaele nashata sila. Puuuu... ubij te se rezili....

Лазаров заслужи малку плукање но не во делот на играта туку што се меша во работата на федерација и тренери! А ако некој го плука ради играта утнал....

Абе Кире убаво кажува ама заборава да каже дека треба нов тренер.

Само знае дека после батичко ако заслужи ќе добие повик за репрезентација.

Чим е на Хрватски форуми тоа 100% е Бастион,типот има некакво растројство,ни трол не може да се каже дека е .

ne e neznam koi se povekje se. ne go chitam ovoj forum index.hr, bidejkji nema mnogu stvari za rakomet osven za hrvatska i sega go chitam po neznam kolku vreme. Plukaat po Lazarov pa hrvative im kazhuvaat da ne si greshat dushat u stilu ne znaete shto zborite, pa malce se svestat.
Mislam nivno pravo e shto saka da zborat, ama sepak neshto ne treba da bide vo red za da plukash po chovekot i da kazhesh deka ja unishtil rakometot vo zemjava.
Mislam deka treba da imash nekakvo rastrojstvo. Barem mene, za vremevo kolku shto sledam rakomet 10, 12 godini, edinstvena mozhnost da se pochuvstvuvam gord shto sum roden tuka me napravile negovite natprevari bilo kade vo klub ili reprezentacija, negovite nagradi, priznanija od cela Evropa i nekako mi e krivo nekoj taka da zbori, pa kolku i da go vlechel brat mu (a denes patem sigurno nemame podobar lev bek od ficho i izigra dobro prvenstvo) i sl. Malce mi e zlonamerno bolno i besmisleno.

Најдобро за нас
Франција ја тепа Германија
Ние ја тепаме Данска и си го наплаќаме долгот од лани и од 2009та кога не победија во Хрватска
Одиме на Германија и ја тепаме со што и враќаме за поразот лани и за 2009та кога со судии истуркаа
После вкрстуваме во 1/4 финале со домаќинот Шпанија и гледаме реприза на Литванија-Македонија :icon_lol:
Па после во 1/2 финале ко преживи причаче
Си правиме пречек и тоа е тоа :coffee:
Фино нели? Сега уште да се спроведи ова на дело и........
(y)
Добар сум :facepalm:
Инаку немциве не изиграа како со французите така да ако си изигравме добро можевме да ги тепаме. Арно ама очигледно има некои проблеми па нашиве се однесуваат како аматери. Па кога единствено аматерите од Австралија имаат повеќе грешки од нас јасно е дека нема што да бараме на ова првенство

Абе Кире убаво кажува ама заборава да каже дека треба нов тренер.

Само знае дека после батичко ако заслужи ќе добие повик за репрезентација.
Filip Lazarov e okej kako zamena a ne kako starter na levata bekovska pozicija. Na prvenstvovo pokaza povekje od Mojso i od Mirkuloski. Nema tuka Vardar i Metalurg, povekje pokaza.

A Kire e politicar neviden, mnogu znae da da si gi sredi zborovite i da drzi debati. Toa mu ostavi tocka na karierata kako najgolem makedonski sportist od osamostojuvanjeto.

Nov trener nema da ima ednostavno poradi toa shto vo nashata federacija ova ne go smetaat kako debakl, tuku kako "sreden" uspeh, i demek ke prodolzele so "podmladuvanjeto" i imaat cel plasman na olimpijadata.

Nashe e da gi bojkotirame site naredni domashni utakmici se dodeka ne se sredi rabotata, drugo nemozeme da napravime, korenite se dlaboki.

Абе што го браните манасков? Тоа што немал замена е аматерски и заминавме со едно лево крило, ама бидете малце реални..... Ако беше одморен ќе го реализираше зицеров? Јас го терам да ги бацува голманите? и тоа ајде еднаш да го направи тоа да го сватам,ама 5пати со ред бе ? т.е секоја контра се обидува на ист начин да е реализира o_O
Кога ќе прочитав па коментари на претходни утакмици лелелле манасков звер браво аууу најјак
е што бе? Постигнал еден гол од контра 1 на 1 и звер бил? Е ПОСЕРУВА СЕКОЈА УТАКМИЦА, БУКВАЛНО ЕДНА НЕМА ИЗИГРАНО КАКО ШТО ТРЕБА !!!
Нели играч од светска класа е,тој ќе бил предводник на репрезентацијата :tapp: Два престапи направи на утакмицата со русија,денеска очај...Што треба повеќе ? Да постигне еден гол и одма да ви биде најзвер?
Кирцава алал да му е ,и тренер и играч...Денеска и пиче беше.Никако не одеше да го подмавнат , си се тргаше настрана освен на неколку дуели во првото полувреме мислам беше....
Немој да ме цитирал некој и да ме просветлува дека имаме злато играчи или па дека толку н исе можностите и ова било успех оти се прошетавме до шпанија :facepalm:
ИГраа без срце, се влечевме по паркетот.Звездите сме ние , без нас неможе да заврши светсково.Сакаме играме сакаме си го ладиме...
И ќе заборавев, Кисељева на овие години што ги има сеа има посилен шут од братот на пичево

Filip Lazarov e okej kako zamena a ne kako starter na levata bekovska pozicija. Na prvenstvovo pokaza povekje od Mojso i od Mirkuloski. Nema tuka Vardar i Metalurg, povekje pokaza.

A Kire e politicar neviden, mnogu znae da da si gi sredi zborovite i da drzi debati. Toa mu ostavi tocka na karierata kako najgolem makedonski sportist od osamostojuvanjeto.

Nov trener nema da ima ednostavno poradi toa shto vo nashata federacija ova ne go smetaat kako debakl, tuku kako "sreden" uspeh, i demek ke prodolzele so "podmladuvanjeto" i imaat cel plasman na olimpijadata.

Nashe e da gi bojkotirame site naredni domashni utakmici se dodeka ne se sredi rabotata, drugo nemozeme da napravime, korenite se dlaboki.

Ако нема публика, ќе изгубат од Португалија тука. А тоа и го заслужуваат затоа што сите не прават на мутави....ретардирани...... се осеќам ко нешто нас да ни фали кога сите ѓи гледаме очигледните пропусти во репрезентација само на ракометарите рози им цветаат... За срамота се веќе и да ѓи коментираш...

Ајде доста тука само мрчите како стари баби некои и плукате по ракометарите. Само да ве потсетам репрезентации со медали како Шведска, Норвешка и ред други останаа зад нас баш за ова светско, не мислам за Србија каде ја оставивме цела Европа позади нас. Дека ова не е успех не е ама се претерува со плукање. Проблемите се во нашата федерација и никаде на друго место.
И не мислам дека сме можеле да освоиме медал во Србија како што тоа некој тука што гледа од вчера ракомет го зборуваше, квалитетот е тој, организацијата е катастрофа рачунајте дека сме го освоиле ! А дека се бореа и на секој меч оставаа срце на терен се виде милион пати досега.
Сите тука што плукате скокавте и се влажневте во Србија сега па не ви чинеле. Михајло и Начевски не чинат тие смрдат.

Ако нема публика, ќе изгубат од Португалија тука. А тоа и го заслужуваат затоа што сите не прават на мутави....ретардирани...... се осеќам ко нешто нас да ни фали кога сите ѓи гледаме очигледните пропусти во репрезентација само на ракометарите рози им цветаат... За срамота се веќе и да ѓи коментираш...
Brukata e golema, samo shto sme naviknati na vakvi raboti kaj nas. Treba glavi da pagjaat za sekoj poraz dosega od treto klasni reprezentacii vo kvalifikaciite. Neznam shto da kazam, samite rakometari vikaat da ne sme se praele eksperti. Pa da go ebam na forumov tuka ima deca sho pojse razbiraat rakomet od tie u federacijata nasha i od Shundo. Neznam nemozam da sfatam kakva profesionalnost ima u nashava drzava, toa e. Nema svetla idnina vo nashiov sport, teshko e, no mora da se pomirime so toa..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom