СП Шпанија 1/8 финале: Германија - Македонија 20.01.2013 15:45ч

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
А бе го убивте од плукање Манасков, а бе гледате дека нема душа човечето, а Миркуловски и Мојсовски шо нигде ги нема на НИЕДЕН натпревар ок е а?
Алушевски, аман 40 години има човекот, доста му беше, требаше друго решение да се најде, ама Шундо си остана така...

Игра цело време, се губи сила, јас знам што го пцујат другите, кои не постои ракометар кој може да игра цело време по цели натпревари и да не прави киксови. Шундо е крив што не земал замена за него.
За каква сила ти зборуваш бе ...има сила за спринт а неможи голот да го даде така , ајде тоа океу али престап , да незнаеш техники од крило , си научил две финти и сакаш на светско 1/8 финале , не ми треба 1/8 финале со такви спортисти поздрав !

Нема џабе е, се додека не се измени воа шутраков Шундо, ќе тонеме, нема кој да им се развика да играат а не да вртат со топката во круг, воа пичкава ги мази, не знае на тајм аут да даде акција во нападот, не знае да ги изигра правилно играчите, после другите биле криви што губиме, кој фејл е само...Кладајте голови, кладајте... :facepalm:

дада, секоја чест, се ори младичот ама од просечен играч никогаш нема да биди повеќе ....... the end

А зашто сте запнале дека МОРА да биде нешто повеќе од тоа? Не се така сите во нашава селекција, освен Кире? Не сфаќам што е форава...

Борба до крај нема застнвнје,биле немочни на 6 метра,абе гол не дадовмо од пикер алоооо:pos::pos:,господе помогни му.

Тоа што ги игра сите утакмици мислите дека му е некакво оправдувње што промаши контра 1vs1 со голманот во ситуација кога се крши резултатот ? Нели гледате кој аматерски скок го има ? Единствен играч е што со скок од контра се лепи до голманот и со тоа си го скратува аголот.

Незнам што очекувавте.Сите се паднати во форма,селекторот е ист,акциите исти.Ова ти е исто како да читаш иста книга по 5ти пат,а да не знаеш што се случува во неа.Прочитана книга сме ние,и поради тоа не ни очекував нешто повеќе.Кога можевме со еден Катар да се мачиме,не сакав ниту да замислам што ќе се случи со Германија.Додека во другите тимови има дури и класа замена играчи,кај нас се носат таканаречени греачи затоа што организацијата најавила дека клупите ќе бидат ладни за седење па да си зееме некој да ги грее.Не сум задоволен од пласманов,но не ни сум разочаран од играчиве.Само сеуште се чудам на оптизмот што владее во нашава држава,кој е доведен до огромни рамки,чиниш ние сме биле 20пати освојувачи на светско и европско па испод част ни е да бидеме само дел од учесниците на Светсково.GG guys,више срече други пут.

Епа тоа е, кога ви викав дека последиците од играњето по 60 минути на Манасков ќе се осетат кога најмалку треба, „познавачите“ овде ме правеа глуп и дека сум бил „кењатор“ кон играчите.

Епа со таков пристап, нема успеси бе дечки. Еве ги последиците. Промашени 3 зиѕери. Не дека он е кривецот што загубивме но тие три гола многу ќе ни помогнеа.

И да, сега за жал „кењањето“ ќе оди директно кон Манасков. А не треба, треба да оди кон оние ко ја ги „кењав“, тие што го цицаа по цел натпревар и му оставија слобода без страв од конкуренција.

Дај бе јас разбирам дека уморен е Манасков, ама гугни бе дете, речи НЕ МОЖАМ! Не можам секоја утакмица без замена. Гугни!
КАКО БЕ ИЗМОРЕН МАНАСКОВ КОГА ЛЕТА ЛИЦЕ В ЛИЦЕ ДО ГОЛМАНОТ ???? КАКООООООООООО

ШО КАЧИТЕ БЕ ЗЕЛЕНИ АКО ВИ Е ЉУБОВНИК ИЧ НЕ МИ Е ГАЈЛЕ,МЕНЕ МЕ МАЛТРЕТИРА БЕ АЛООООО И СИТЕ ВИСТИНСКИ ФАНОВИ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom