СП Шпанија 1/8 финале: Германија - Македонија 20.01.2013 15:45ч

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Абе не трескај ГЛУПОСТИ, цитро ќе го дадеше тоа и тоа по гаќи!!!

Ти изгледа не сфаќаш како е да играш секој втор ден по цели натпревари. Ама ок, сеа не е муабет за тоа, темпераметни сме сите. Битно, се дешава ова кај сите спортисти кога играат по цело време, и немаат притисок за замена.

Мајко мила сами се победивмо:tapp:,а за мансаков да,изморен е до максимум,АЛИ КОНТРА ЕДЕН НА ЕДЕН СО ГОЛМАНОТ,МОРА ДА СЕ ПОГОДИ,МОРАААА.

Daj prestanete , aj pcuenje vo zhar ama da se prodolzuva so istoto stvarno e nonsens

Da be ako ne alusot i so bastum neka igra, pa poubavo Manaskov da igra i Ojleski nego Alusot, zatoa st oAlusevski da bese nemase n ida ja istrca taa kontra.
Steta za Manaskov kolku se iznapromasi prvenstvovo, a mozese da se proslavi.

Нема да ја истрча?? Бар нема да утне да се избламира пред сите !

Манасков ви е крив? :pos:

Најдете една репрезентација на првенствово што еден играч го форсира на сите натпревари по 60 минути. Мајке ми врска немате.:icon_lol:

E ne, ja sum kriv ili baba mi sto utna zicer

Ова на мое маало МАСАКР го викаат!

Манасков ви е крив? :pos:

Најдете една репрезентација на првенствово што еден играч го форсира на сите натпревари по 60 минути. Мајке ми врска немате.:icon_lol:
дада, секоја чест, се ори младичот ама од просечен играч никогаш нема да биди повеќе ....... the end

Цело првенство го баравте Игорче за коментатор. Турли тава не направија со него :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Дај бе јас разбирам дека уморен е Манасков, ама гугни бе дете, речи НЕ МОЖАМ! Не можам секоја утакмица без замена. Гугни!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom