СП Шпанија 1/8 финале: Германија - Македонија 20.01.2013 15:45ч

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Се знаеше дека вака ќе биде. без тренер без лев бек, со само едно крило и неподвижен пикер тоа е тоа.

А што би требале да праат "децата" според тебе искрено?Да седам дома и да ги глеам идиотиве како секоја утакмица ја почнуваат со 4-0 негатива и бркаат после цел натпревар резултат?!Немој да ме јебеш бре,мизерија од тренер,МИЗЕРИЈА.
Баба ми да беше на клупа до сеа ќе сватеше дека Мојсо не може да игра ни 15 минути.ФИЛИП е 2 класи подобар моментално,Миркуловски ИСТО.
Нека идат у курац искрено не се нервирам више,ако напраат нешто напраат ако не ме боли ЦЕФ!

Абе батка не сме ние Германија не вадиме нови играчи до вчера немавме ни учествс на првенства такада нека не се плука ако не се познаваат работите од корен како стојат

И не се карајте меѓу себе, искористете ја темава каде никој не банира заради пцуење, па слободно распалете уште тоа ни остана :D

Можда и ќе не биде, кога ќе почнеме да играме брз и модерен ракомет. Единствени со Србија сме, кои сеуште играме како желки во напад.

Не биди мајмун Филип има 6 гола и игра како пиче Мојсо е трет стрелец во ререзентација
Ако се гледаа стрелците ќе имавме и ЕП и СП досега. Мојсо има изиграно четири саати, Филип 45 минути. Мојсо игра како куре и губи топки како австралијанец.

Тешко, тешко играат јака одбрана. Филип и Мојсо се ниски за ваква одбрана, тешко дека може да направат нешто повеќе. Игра преку пикер не бива, ептен добро затвораат, единствено крилата и Кирче да распука во второ, трето нема.

A zosto ne se pomirite deka gubime i gotovo , gledajte kako se igra rakomet od strana na germanskite rakometari , mladi decki i sakaat da se dokazat , bravo za niv od autsajderi ja smackaa na Francija , a na nas kako 5 u evropa ni drzat lekcija .

Luge gubime... osven ako Gospod povtorno ne se seti deka e Makddonec... kao u basket so Litvanija

како скаш господ да ти даде? Си сазлужил ли? ако не игра брат ми не играм и јас, им дава ли на таквите господ?

Ќе се најди против игра уживајте ... некој мисли a особено Шундо :)

Gospod dava na trudoljubivite a ne na debili i mrzlivi lugje !

Тапа, Мојсовски фацо една од село Батинци оди сокриј се, ти настапуваш за репрезентација.Колку сме глупи тоа е чудо невидено, во првите пет минути да дозволиш повторно (како и на претходните натпревари) негатива од пет гола алооооооооо се ќе искршам дома дрва невидени сме.....
BRAT, 4 RAZLIKA... A TOA E MNOGU VAZNO :-)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom