Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што би требале да праат "децата" според тебе искрено?Да седам дома и да ги глеам идиотиве како секоја утакмица ја почнуваат со 4-0 негатива и бркаат после цел натпревар резултат?!Немој да ме јебеш бре,мизерија од тренер,МИЗЕРИЈА.
Баба ми да беше на клупа до сеа ќе сватеше дека Мојсо не може да игра ни 15 минути.ФИЛИП е 2 класи подобар моментално,Миркуловски ИСТО.
Нека идат у курац искрено не се нервирам више,ако напраат нешто напраат ако не ме боли ЦЕФ!
Ако се гледаа стрелците ќе имавме и ЕП и СП досега. Мојсо има изиграно четири саати, Филип 45 минути. Мојсо игра како куре и губи топки како австралијанец.Не биди мајмун Филип има 6 гола и игра како пиче Мојсо е трет стрелец во ререзентација
Luge gubime... osven ako Gospod povtorno ne se seti deka e Makddonec... kao u basket so Litvanija
Gospod dava na trudoljubivite a ne na debili i mrzlivi lugje !
Да Шундо сега ќе му текне план како да ја свртиме.Ќе се најди против игра уживајте ... некој мисли a особено Шундо![]()
BRAT, 4 RAZLIKA... A TOA E MNOGU VAZNOТапа, Мојсовски фацо една од село Батинци оди сокриј се, ти настапуваш за репрезентација.Колку сме глупи тоа е чудо невидено, во првите пет минути да дозволиш повторно (како и на претходните натпревари) негатива од пет гола алооооооооо се ќе искршам дома дрва невидени сме.....