D
dbt
Гостин
Французите за во финале си ѓи чуваме кога ќе ѓи иненадиме и ќе им го зееме златото![]()
Да не пукниш ме откри, тоа ми беше поентата.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Французите за во финале си ѓи чуваме кога ќе ѓи иненадиме и ќе им го зееме златото![]()
Они ќе си решат што ќе биде нашето ОДЛИЧНО десно крило, сигурно ќе ги учи децата како да направат престап!Да им носи вода на децата?![]()
Типична мекдонска работа, љубомора и завидлуг колку сакаш...а што пратав Србите, Хрватите и сите други Југословенски народи како се држат само кај нас ја има таа...Шундо дефинитивно ја упропасти оваа генерација туку ајде...Прво треба да се тргне од селекторот, едноставно ќе упропасти одлична генерација. Сигурен сум да беше некој покадарен селектор од типот на Лино Червар или Веселин Вујовиќ сега ќе бевме најмалку втори во групава.Играчите од странство не се повикани од причина што има многу шефови во нашата репрезентација... бате ако не играм јас не играј и ти.
Они ќе си решат што ќе биде нашето ОДЛИЧНО десно крило, сигурно ќе ги учи децата како да направат престап!![]()
Они ќе си решат што ќе биде нашето ОДЛИЧНО десно крило, сигурно ќе ги учи децата како да направат престап!![]()
https://fbcdn-photos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/185554_10200348976229655_46381998_n.jpg reakcija na islandskiot trener koga golmanot na francija mu ja dade topkata na svabava :lol:
Тоа е мора да чекаме подобри времиња... во 8 одд. имав желба да тренирам ракомет и почнав. После неколку тренинзи мојот ''одличен'' тренер ме стави на позиција лево крило со моите 1.78 висина и 85кг.Типична мекдонска работа, љубомора и завидлуг колку сакаш...а што пратав Србите, Хрватите и сите други Југословенски народи како се држат само кај нас ја има таа...Шундо дефинитивно ја упропасти оваа генерација туку ајде...
Па и сериозно мислев.Најозбилно.Ти да не мислеше сериозно дека ќе тепаме и да сакавме(а не сакавме) ?![]()
Ima da go okrka Island za site pari.Ќе пукнат Исланѓаните затоа што ја добија Франција .![]()