СП Шпанија 2013: Македонија - Данска 18.01.2013 20:15 часот

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Прво треба да се тргне од селекторот, едноставно ќе упропасти одлична генерација. Сигурен сум да беше некој покадарен селектор од типот на Лино Червар или Веселин Вујовиќ сега ќе бевме најмалку втори во групава. :) Играчите од странство не се повикани од причина што има многу шефови во нашата репрезентација... бате ако не играм јас не играј и ти.
Типична мекдонска работа, љубомора и завидлуг колку сакаш...а што пратав Србите, Хрватите и сите други Југословенски народи како се држат само кај нас ја има таа...Шундо дефинитивно ја упропасти оваа генерација туку ајде...
--- надополнето: 18 јануари 2013 во 22:33 ---
Крај неможам веќе!:pos::pos::pos::pos:
Они ќе си решат што ќе биде нашето ОДЛИЧНО десно крило, сигурно ќе ги учи децата како да направат престап! :pos:

Srekjen sum kao da sme pobedile. Inaku seriozno, vo najdobrite mozhni zhelbi pred prvenstvovo posakuvav da ni se padne Germanija vo 1/8 finale, so toa shto se nadevav deka kje bideme 2ri vo grupa a tie 3ti. Ochekuvav povekje od Crna Gora, koja mislev deka kje bide vtora ali se pokazha deka bez Mrvaljevich i Markovich slabo se snaogjaat. Tunis kje osvoeshe za malce vtoro mesto ali se povredi so crna gora Banur , koj im e eden od najdobrite igrachi zaedno so Jallouz, i izgubija od Brazil. Kako i da e Germanija ne ja stavav na vtoro mesto vo niedna spekulacija a kamo li pa na prvo. Igraat podobro otkolku shto ochekuvav, no sepak mislam deka se tim koj mozheme da go pobedime. I sigurno kje go pobedime. Patem igrame daleku podobro i polesno otkolku na prvite tri mecha, shto veruvam na site ni e najbitno i ne raduva.

Они ќе си решат што ќе биде нашето ОДЛИЧНО десно крило, сигурно ќе ги учи децата како да направат престап! :pos:

Не бе ќе го пуштат во игра и ај сега Златко и Златко ко Златко прави престап и тренерот им кажува:" е деца видовте? не треба така, линијата не треба да се згазне, се врти кон Златко и му вели : thank you Zlatko you may sit on the chair " :pos:

Море гледајки ги денес Германците како ја плеснаа Франција не е баш за радување што играме со нив. Ги убија со контри.

П.С Инаку таман му тргна денес на Филип Лазаров кога во второ полувреме нашиве ја шитнаа утакмицата.

Типична мекдонска работа, љубомора и завидлуг колку сакаш...а што пратав Србите, Хрватите и сите други Југословенски народи како се држат само кај нас ја има таа...Шундо дефинитивно ја упропасти оваа генерација туку ајде...
Тоа е мора да чекаме подобри времиња... во 8 одд. имав желба да тренирам ракомет и почнав. После неколку тренинзи мојот ''одличен'' тренер ме стави на позиција лево крило со моите 1.78 висина и 85кг. :facepalm: За после 2 месеци да бидам избркан со образложение дека не ме бивало а и имало премногу деца (30 некаде бевме). Во екипата имаше дефицит на пикери али јебига на таа позиција играше внукот на секретарот на тимот. Од тогаш сфатив дека не треба да се замарам со спорт. :icon_lol:

Ти да не мислеше сериозно дека ќе тепаме и да сакавме(а не сакавме) ? :D
Па и сериозно мислев.Најозбилно.
Да си ги наредиме приоритетите, ако сакаме да сме озбилна репрезентација тогаш без разлика на противник да одиме со иста цел.
Ако само глумиме сериозност и чекаме од некој друг милостина или се надеваме на нивни лош ден, тогаш твојов муабет е релевантен :)

Ќе пукнат Исланѓаните затоа што ја добија Франција . :icon_lol:
Ima da go okrka Island za site pari.

Inaku znam deka ste site srekjni deka igrame so Germanija, i treba da ste bidejki individualno ne se sporeduvaat tie dve ekipi.Imame i te kako shansi a pobeda, ama da potsetime deka igrame so reprezentacija koja ima podrzka od IHF zaradi toa shto davaat mnogu pari za tv prava, i minatite dve utakmici imame dva poraza od niv.

Што ти е македонски менталитет сега па Германија не чинела за противник во осминафинале па добро бе кого сакате Аустралија?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom