M
Mario Gómez
Гостин
Denes imavme malce SHUTOJ, ne stvarno Sundo e vo pravo mnogu greshki prajme, treba pojse da shutame. 8 shuta imavme pomalku od Danska, treba pojse da sutame, Shundo uber alles!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе тоа е само дел од тактиката за против Германија.Бранче во комбинација со Левов и Ф. Лазаров крило......врв.![]()
Којзнае како не пцијат сега кога видоа дека им ја пуштивме на данцитеАко мило ми е ради ИсландСе породија со нас да не добијат за да ја избегнат Франција
![]()
А сите знаеме дека кога играме на големи верски празници не губиме така да..........паметен потег на Французите.Во воведот на темата обавезно да се спомени и дека на ден 20.1.2013 Македонија ќе игра против Џерманија на голем верски празник Св. Јован Крстител.
Ova e dzek pot. Sporedete:
shto dobivme
![]()
![]()
Овој побел е од сирење беOva e dzek pot. Sporedete:
shto dobivme
![]()
Во воведот на темата обавезно да се спомени и дека на ден 20.1.2013 Македонија ќе игра против Џерманија на голем верски празник Св. Јован Крстител.
Дали само јас сум единствениот што мисли дека можеби Франција за противник ќе беше подобра комбинација. На пример не паметам дека сме играле со нив досега, и тој факт (изненадување) значи многу на вакви натпреварувања. Имаат слушнато за нас, не имаат гледано на телевизија но немаат играно против нас. Се надевам дека во недела нашиве ракометари ќе ме демантираат и ќе ги добиеме Германците.
Прво треба да се тргне од селекторот, едноставно ќе упропасти одлична генерација. Сигурен сум да беше некој покадарен селектор од типот на Лино Червар или Веселин Вујовиќ сега ќе бевме најмалку втори во групава.Заборавив и Шунндо...Инаку има играчи кои играат во странство а незнам по чие незадоволство не се во тимот...