Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ретко се игра бункер во BuLi.Јуп ќе се пензионира. 68 години има човекот.

ВО ПРАШАЊЕ Е КЕШ! И сите што мислат дека Пеп отишол во Баерн за да сади цвеќиња се заебале. Зошто тогаш не дојде во Вардар! Цела држава ќе застане зад него. Грујо гарант и куќата од Хорхе ќе му ја даде на располагање. Немојте ве молам. Станува збор за капитал и тоа е тоа што многу начелно го смени фудбалот. А философијата на играта е друга работа. Катар му нудел ова, Абрам му нудел она. И со тие приказни ништо.
Филе реди бисери. Уживајте со пуканки и пивце.

Криво му е на педерот зашто мислеше во Сити ќе оди.Тој си пушташе инсајдери од типот на : Пеп им даде зелено светло на Чики тој нешто директор им е на Сити сега и уште еден демек да го спремале теренот па кога ќе дојде Пеп се да е спремно.Само незнам што ќе збореше ако отидеше во Катар или пак еве во Сити и Челзи кај што ќе земаше повеќе пари.На него само :drk: а сега оди контра Пеп.:cautious:

Ама еден добро го закопа :

И секој клуб си проценува каде ќе ги вложи своите пари - може да ги вложи во Кеирисон, во Меси како пичлеме, во Чигрински или пак во Жорди Алба. Некогаш инвестицијата ќе се исплати, некогаш не.

А види еден падобранец што има напишано : :pos:

File, a ne li si pomislil posle pristignuvanjeto na Pep vo minhen da
ima zamena valdes so noer?

Смејте се, ама Пеп ќе си го земе Валдес со него.

Смејте се, ама Пеп ќе си го земе Валдес со него.

Ако сака трет голман може,за 800 000 евра годишно....

Мислам немоеж да си озбилен со муабетот Ноер за Валдес е Оптимус Прајм....
--- надополнето: 18 јануари 2013 во 14:01 ---
Криво му е на педерот зашто мислеше во Сити ќе оди.Тој си пушташе инсајдери од типот на : Пеп им даде зелено светло на Чики тој нешто директор им е на Сити сега и уште еден демек да го спремале теренот па кога ќе дојде Пеп се да е спремно.Само незнам што ќе збореше ако отидеше во Катар или пак еве во Сити и Челзи кај што ќе земаше повеќе пари.На него само :drk: а сега оди контра Пеп.:cautious:

Ама еден добро го закопа :

И секој клуб си проценува каде ќе ги вложи своите пари - може да ги вложи во Кеирисон, во Меси како пичлеме, во Чигрински или пак во Жорди Алба. Некогаш инвестицијата ќе се исплати, некогаш не.

А види еден падобранец што има напишано : :pos:

File, a ne li si pomislil posle pristignuvanjeto na Pep vo minhen da
ima zamena valdes so noer?

Ај олабаете со топката,многу е небитен.....да не ја труеме дебатата.
--- надополнето: 18 јануари 2013 во 14:02 ---
Абе баварци му го честитавте роденденот на Пеп?

397627_458224390909167_852909328_n_zps9affc205.jpg

Валдес ќе си оди зашто ќе зима некаде поголема плата.Ноер не зима мн и кој будала би помислил дека Баерн ќе го даде Ноер за да земе послаб голман од него и притоа да му плаќа повеќе од Ноер. Тоа е безвезе муабет

иначе марка не линкува со Иско и според нив може да биде првото засилување на Пеп
http://www.marca.com/2013/01/18/futbol/futbol_internacional/bundesliga/1358510501.html

мислам реална опција е Иско има клаузула 22 мил и ако го посака Пеп има да трча до Минхен а Баерн мн лесно може да ја исплати таа клаузула

иначе марка не линкува со Иско и според нив може да биде првото засилување на Пеп
http://www.marca.com/2013/01/18/futbol/futbol_internacional/bundesliga/1358510501.html

мислам реална опција е Иско има клаузула 22 мил и ако го посака Пеп има да трча до Минхен а Баерн мн лесно може да ја исплати таа клаузула

Со сите играчи ќе не поврзуваат, тешко нас :cautious:

Валдес ќе си оди зашто ќе зима некаде поголема плата.Ноер не зима мн и кој будала би помислил дека Баерн ќе го даде Ноер за да земе послаб голман од него и притоа да му плаќа повеќе од Ноер. Тоа е безвезе муабет

Сеа ќе има 1000 шпекулации. Ќе ве поврзуваат со секој играч. Ќе има шпекулации што ќе неможете да се изначитате.

И ја тоа ќе пишев сеа.....Реална опција,а многу јак играч,не го иам многу гледано али од тоа што иам видено е екстра...И не игра класично крило,игра и поповлечено дрибла и на средина на терен....
--- надополнето: 18 јануари 2013 во 14:09 ---
Сеа ќе има 1000 шпекулации. Ќе ве поврзуваат со секој играч. Ќе има шпекулации што ќе неможете да се изначитате.

Реално и нема потреба од премногу играчи нешто нови...неколку позиции се во оптек кај што може подобрување....На пример Робен ако се даде Иско би бил топ како замена...
--- надополнето: 18 јануари 2013 во 14:14 ---
Со сите играчи ќе не поврзуваат, тешко нас :cautious:

Шо состав ќе се вади утре? Робен,Шаќири можда?

Ако сака трет голман може,за 800 000 евра годишно....

Мислам немоеж да си озбилен со муабетот Ноер за Валдес е Оптимус Прајм....
--- надополнето: 18 јануари 2013 во 14:01 ---

Ај олабаете со топката,многу е небитен.....да не ја труеме дебатата.
--- надополнето: 18 јануари 2013 во 14:02 ---

397627_458224390909167_852909328_n_zps9affc205.jpg
Се заебавам бе, што скокнавте одма ;)

42th пишале на сликата бе:facepalm:

Се заебавам бе, што скокнавте одма ;)

42th пишале на сликата бе:facepalm:

појма неам ја најдов сликава на друг форум....ваљда не мислеше дека ја праев:pos::pos:

543911_559267000770075_204763579_n.jpg

Очекував дека ќе стартира Манџо.Ајде да видиме дали ќе даде гол против Фурт како што тоа го правеше на пријателските.Ако не даде гол не заслужува да игра прва постава.

Hoeness interview that will be aired later today:
-Pep already told him 2011 at the AudiCup that he could imagine to work for Bayern
-Pep has seen every Bayern game since August and he can/could give detailed analysis of every player

стварно "шокантно" што потпиша за Баерн цела Шпанија е уште во "шок"
--- надополнето: 18 јануари 2013 во 15:59 ---
Иначе Хајнкес изјавил дека може нема да се пензионира ваљда ќе глеа ако има некоја добра опција па може да остане еве пример Шалке немаат тренер ја мислам ептен ќе ги подобри Шалке башка Гвардиола,Клоп,Јуп,Фавре,Сломка,Тухел одлични тренери во БЛ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom