Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Гарант ќе имате јаки трансфери летово, очекувам да земете јак шпиц и можда ќе ја засилите вашата одбрана, во секој случај што и да сака Пеп треба да му донесете.

Со среќа нека ви е новиот тренер али што се деси со минатиов се пензионира или го избркаа?

Како и да е ќе видиме како тотал фудбалот ќе фунционира во Германија против тимовите кои ќе играат бункер. :unsure:

Со среќа нека ви е новиот тренер али што се деси со минатиов се пензионира или го избркаа?

Како и да е ќе видиме како тотал фудбалот ќе фунционира во Германија против тимовите кои ќе играат бункер. :unsure:

Ретко се игра бункер во BuLi.Јуп ќе се пензионира. 68 години има човекот.

ВО ПРАШАЊЕ Е КЕШ! И сите што мислат дека Пеп отишол во Баерн за да сади цвеќиња се заебале. Зошто тогаш не дојде во Вардар! Цела држава ќе застане зад него. Грујо гарант и куќата од Хорхе ќе му ја даде на располагање. Немојте ве молам. Станува збор за капитал и тоа е тоа што многу начелно го смени фудбалот. А философијата на играта е друга работа. Катар му нудел ова, Абрам му нудел она. И со тие приказни ништо.
Филе реди бисери. Уживајте со пуканки и пивце.

BTW, Едвај чекам да го слушнам Пеп како зборува германски. Иако мислам дека подобро се учи кога имаш постојана конверзација, тоа мене многу ми помогна, сепак човекот може да си дозволи првокласни индивидуални курсеви, и ќе биде топ спремен. И се надевам дека учи hoch deutsch и не се глупира со баварски.

Pep ke go napravi Muller za Baern toa sto e Pedro za Barca !!!

Од секогаш ми биле едно исто во германска и шпанска варијана...Идентични...Изгледаат шашаво али функционираат.....

Pep ke go napravi Muller za Baern toa sto e Pedro za Barca !!!

Милер во 1-от дел од бундеслигашката сезона има 9 гола и 10 асистенции и во групната фаза во ЛШ има 3 гола постигнато така да моментално ни е најефикасен играч. Со Пеп само ќе продолжи тоа така да Милер можеби ќе стане за Баерн тоа што Меси е за Барса. :cool: :icon_lol:
--- надополнето: 18 јануари 2013 во 01:53 ---
Барса фан клуб. :D

Епа ние сме збратимени со Барса, вие одамна тоа го направивте со Дортмунд (Игорче и Ројстон) :P :icon_lol:

Уште некој ако го спомне ФИЛЕ клошарот во оваа тема ќе му го пријавам мислењето!

ПРЕСТАНЕТЕ!!!

абе сеа другари со Барса али не дај боже да се паднеме со нив и коа ќе почнат Алвес,БУскец и компанија да глумат тоаш ќе ве видам :).

Иначе се спомиња Ефенберг како асистент. Уф ја мислам најбоље би било така некоја легенда на Баерн да биде асистент. Ќе учи од Пеп и понатака коа ќе си оди Пеп ќе може овој да превземе и да продужи на ист начин исто ко Виланова. Ефенберг за тренер понатака а Кан нешо у управата

Nema vekje Barca taka Barca onaka, koj spomne uste ednas glumenje ova ona, si ima rabota so mene. :cool:

Navivachite na Barca se dobredojdeni tuka da ne vovedat vo pas igrata, i da ni kazat koi nivni igraci se nezadovolni vo klubot za da gi zemame. :pipi:

Епа ете го Валдес бил незадоволен, не сака да го продолжи договорот, земете го ем ефтино ем ќе се ослободите од Нојер :D

Епа ете го Валдес бил незадоволен, не сака да го продолжи договорот, земете го ем ефтино ем ќе се ослободите од Нојер :D

tumblr_m8om6hKD4Y1rwcc6bo1_500.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom