Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
f2o4.gif

Да каже некој сликава од кога беше,која утакмица?

Џапаат Gluhwein, некоја во декември е:)

NERLINGER GO HOME YOU ARE DRUNK!!!!!

Замер копилето,и он има умешано прсти....Браво за ѕверот!!!

Нас Дортмунд не направи волку јаки ако сме реални...Дортмунд не натера да направиме вака јак состав,Замер го носи Гвардиола,носи младинци германски таленти...Фала Борусија!:D

Иначе Нејмар може али не поише од 25-30 милиони...Дечкото е преценет..

Треба мислам едно поклонче за Гвардиола летово,еден јак трансфер некој офанзивец јак!
Нејмар е потпишан веќе од Барса, а и не е играч каков што би купиле Баерн.

Вие купете му го Фалкао на Пеп, земете си германско пиво, седнете удобно во фотеља и чекајте титула во ЛШ.

П.С

Се надевам спремни сте за инвазија од мислења на навивачи на Барса во фан клубов? Има да летаат тактики, формации,видеа и филозофии од сите страни за секој најмал потег на Пеп :D . Ама ќе се навикнете.;)

Нејмар е потпишан веќе од Барса, а и не е играч каков што би купиле Баерн.

Вие купете му го Фалкао на Пеп, земете си германско пиво, седнете удобно во фотеља и чекајте титула во ЛШ.

П.С

Се надевам спремни сте за инвазија од мислења на навивачи на Барса во фан клубов? Има да летаат тактики, формации,видеа и филозофии од сите страни за секој најмал потег на Пеп :D . Ама ќе се навикнете.;)

Од навијачи поштувам мислења,и дебата е добредојдена овде...Филе НИКАКО! :D

А Нејмар лично не ми праи толку мерак....

^ Ќе ти прави мерак и тоа каков :icon_lol: само нека дојде, или во Барса или кај нас ќе дојде, нормално по СП 2014.

^ Ќе ти прави мерак и тоа каков :icon_lol: само нека дојде, или во Барса или кај нас ќе дојде, нормално по СП 2014.

Ова ми праи мерак....Те молам вториот гол негов види го,и коментар да даеш.... 1:34 минута

Само Гетце бе, плус и Игорче ќе го нервираме. :icon_mrgr:
-Neuer-​
-Lahm-Boateng-Dante-Alaba-​
-Martinez-​
-Kroos-Schweini-​
-Goetze-Muller-RIbery-​
:свиркам: Плус Хумелс и Озил наредно лето. :love:

-Neuer-​
-Martinez-​
-Kroos-Schweini-​
-Goetze-Muller-RIbery-​

И ја го сакам Гетце,али би го остаил у Дортмунд,добро е тоа за нив,добро е за лигата,затоа и дојде до ова ниво лигата...

А кај нас може Радамел на пример,Мунаин е јак многу,нешто офанзивно,како поклонче за Пеп...

И ја го сакам Гетце,али би го остаил у Дортмунд,добро е тоа за нив,добро е за лигата,затоа и дојде до ова ниво лигата...

А кај нас може Радамел на пример,Мунаин е јак многу,нешто офанзивно,како поклонче за Пеп...
Или тој Иско може, не би коштал милијарди ко Гетце.

Или тој Иско може, не би коштал милијарди ко Гетце.

Незнам тој колку е јак,не сум го гледал....Али многу го бараат екипи,и плус за мали пари ќе дојде Малага и така се у кома...

Робен да се продаде....Џабе ја држи таа плата ништо немаме од него бенефит,плус пола сезона не игра такада на негово место нешто јако да се донесе.

Ова ми праи мерак....Те молам вториот гол негов види го,и коментар да даеш.... 1:34 минута

Немам коментар :icon_lol: ;)

Повеќе сакам Кавани да го видам во Баерн. :)

Али од Гомез јас не сакам да се откажеме, ми влезе во крвта :D

А Гвардиола сигурно дека ќе сака да го види Фалкао во нашиот тим, но не верувам дека нашата управа ќе даде зелено светло за тоа, 60 милиони да платат нашите не верувам, по би платиле за 20-годишниот Нејмар некаде од 20 - 30 мил. Но да бидеме реални, Нејмар ќе заврши во Барса, Фалкао во Англија некаде (затоа што ние не би платиле 60 милиони инаку би дошол :rolleyes:) , а ние најверојатно како што вели Mario Gómez ќе го донесеме Гетце во Минхен. :)
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 21:52 ---
-Neuer-​
-Martinez-​
-Kroos-Schweini-​
-Goetze-Muller-RIbery-​

Ништо чудно Пеп да го игра Мартинез како централен дефанзивец па еве вака да изгледа составот:

----------------------------Ноер------------------------

Лам --------Мартинез --------Данте ---------Алаба

--------------------------Швајнштајгер------------------

--------------Гетце------------------Крос-----------------

-------Милер-----------Гомез (Кавани)---------Рибери

Ама најинтересно е што во сите состави шо ги читам и шо ги прајме Гетце го ставаме како наш играч. :icon_lol: Секаде у сите планови за иднина го има. :icon_mrgr: It's meant to be .

-Neuer-​
-Martinez-​
-Kroos-Schweini-​
-Goetze-Muller-RIbery-​

Koj koj (y)
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 22:12 ---
Neymar nekako ne mi e po kejf , AMA Goetze i OZIL mi se nekako vo krvta .
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 22:13 ---
Ама најинтересно е што во сите состави шо ги читам и шо ги прајме Гетце го ставаме како наш играч. :icon_lol: Секаде у сите планови за иднина го има. :icon_mrgr: It's meant to be .

Pa mu kazav na Igorche , milom ili silom Goetze e nas :D

Едно е сигурно, ќе купите некој напаѓач, агилен т.е спротивното од Гомез. А верувам Гомез ќе остане, Пеп ќе го користи против бункер екипи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom