M
MrzaRules
Гостин
ДА НЕ ЗНАЕ НЕКОЈ ДО КОГА НАЈКАСНО ИМА АВТОБУС ЗА СКОПЈЕ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека има еден од транскоп Битола навечер во 22 h, кој оди за Белград....меѓутоа не сум сигурен дали се обраќа секој ден......земија оваа информација со резерва!ДА НЕ ЗНАЕ НЕКОЈ ДО КОГА НАЈКАСНО ИМА АВТОБУС ЗА СКОПЈЕ?
ДА НЕ ЗНАЕ НЕКОЈ ДО КОГА НАЈКАСНО ИМА АВТОБУС ЗА СКОПЈЕ?
Луѓе како сте задоволни од интернетот на Телекабел последниве 3-4 недели. Кај мене е тапа ептен, прееска на speedtest измерив download 0.040мб
Леле, ќути, кога го прочитав она ЗАЕВ БРАТУЧЕД НА КОГО ЌЕ ПУКАШ, мислам се пресмеав.Добро бе да му ебам мајката, биваше цел град да го исшкртаат ? Работам кај судот, а живеам над касарните од работа додека си дојдов до дома се беше исшкртано по патПред некој месец сдс шкртаа, сега овие лом напраиле, незнам дали некој ги плаќа овоа да го праат, уште па и апла со црни спрејови
![]()
Луѓе како сте задоволни од интернетот на Телекабел последниве 3-4 недели. Кај мене е тапа ептен, прееска на speedtest измерив download 0.040мб
Јави се на 612 612 и кажи им дека за месецов немаш пуштено пакет, одма ќе ти пуштат. Јас им се јавив уште на 3ти и ми викаат ај провери си за неколку секунди дали ти е таман, и таман беше за неколку секундидебакл интернетот ни од први нов пакет којзнае дали пуштија или беа удрени од прославата кој ги знае
Јави се на 612 612 и кажи им дека за месецов немаш пуштено пакет, одма ќе ти пуштат. Јас им се јавив уште на 3ти и ми викаат ај провери си за неколку секунди дали ти е таман, и таман беше за неколку секунди![]()
http://www.mzi.mk/uslugi.phpНекој да не знај кога има воз Битола - Велес ?
Снупи, Баже-Пити, Деспина.Каде да се пробаат најубавите пити во Велес, предлози?
Мислам дека има еден околу 12:30 што трга од кај Битола, во Велес околу 15:30 стасува.Некој да не знај кога има воз Битола - Велес ?