Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
ДА НЕ ЗНАЕ НЕКОЈ ДО КОГА НАЈКАСНО ИМА АВТОБУС ЗА СКОПЈЕ?
Мислам дека има еден од транскоп Битола навечер во 22 h, кој оди за Белград....меѓутоа не сум сигурен дали се обраќа секој ден......земија оваа информација со резерва!

Добро бе да му ебам мајката, биваше цел град да го исшкртаат ? Работам кај судот, а живеам над касарните од работа додека си дојдов до дома се беше исшкртано по пат :facepalm: Пред некој месец сдс шкртаа, сега овие лом напраиле, незнам дали некој ги плаќа овоа да го праат, уште па и апла со црни спрејови:facepalm:

Луѓе како сте задоволни од интернетот на Телекабел последниве 3-4 недели. Кај мене е тапа ептен, прееска на speedtest измерив download 0.040мб

Луѓе како сте задоволни од интернетот на Телекабел последниве 3-4 недели. Кај мене е тапа ептен, прееска на speedtest измерив download 0.040мб

Пиши ми ПП со име на корисник и улица, ќе пробам да средам нешто

Добро бе да му ебам мајката, биваше цел град да го исшкртаат ? Работам кај судот, а живеам над касарните од работа додека си дојдов до дома се беше исшкртано по пат :facepalm: Пред некој месец сдс шкртаа, сега овие лом напраиле, незнам дали некој ги плаќа овоа да го праат, уште па и апла со црни спрејови:facepalm:
Леле, ќути, кога го прочитав она ЗАЕВ БРАТУЧЕД НА КОГО ЌЕ ПУКАШ, мислам се пресмеав. :ROFLMAO:

дај бе кажете..имаше ли некоја тепачка годинава ? :icon_lol:

дебакл интернетот ни од први нов пакет којзнае дали пуштија или беа удрени од прославата кој ги знае

дебакл интернетот ни од први нов пакет којзнае дали пуштија или беа удрени од прославата кој ги знае
Јави се на 612 612 и кажи им дека за месецов немаш пуштено пакет, одма ќе ти пуштат. Јас им се јавив уште на 3ти и ми викаат ај провери си за неколку секунди дали ти е таман, и таман беше за неколку секунди :)

Јави се на 612 612 и кажи им дека за месецов немаш пуштено пакет, одма ќе ти пуштат. Јас им се јавив уште на 3ти и ми викаат ај провери си за неколку секунди дали ти е таман, и таман беше за неколку секунди :)

Да го пуштија братми бил кај што им е наплатниот центар и го средиле :)

Некој да не знај кога има воз Битола - Велес ?

Каде да се пробаат најубавите пити во Велес, предлози?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom