Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Кои се тие две шо ги знаеш? :D ИМЕ И ПРЕЗИМЕ пеер...
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 16:16 ---
Фатен познат велешки наркодилер
Е аман бе уште ли ги има :D
шверц со хероин на релацијата Македонија - западна Европа.
Значи дефинитивно поглупо човече од македончето тешко се наоѓа на планетава(не се однесува на тебе,на власта се однесува ).
Ете ги напикаа у затвор Кајзер-Штрасе,и шо корист од тоа имаме?
Никој од нив не дилаше тука а носеа пари колку 3 топилници во најдобрите времиња.Корист од тоа има само конкуренцијата(љутви и другарите),а нив нити ги апсат,нити ги прашуваат од кај им се парите пола македонија шо ја купија.
Ај нек се угоде,па белким нема сите пари за калаши да ги дадат.
Туку кога последен пат уапсиле некој од овие кај нас шо продаваат?Слабо нешто,изгледа тие не се проблем,проблем се овие нагоре шо носат-им го зимаат пазарот на браќата а и не брукаат пред нашите најголеми пријатели и поддржувачи-земјите од зап.европа

Знае некој кај има приватни часови за гитара за почетници во Велес?

Ако ми кажуваш за тоа во дворови, таму само деца можат да се запишат, мислев некој човек да не знаете што дава часови. Приватно.
Па најубаво е таму да се обратиш, сигурно тие што работат таму не прават пари само од плата, сто посто некој држи часови дома или познава некој таков.

Ф.К. Борец - Ф.К. Бабуна Недела 2 Дек. 2012 во 13:00 часот Градски стадион Велес
Последно коло од 3та македонска фудбалска лига југ, ФК БОРЕЦ прославува есенска титула, БИДИ И ТИ ДЕЛ ОД НАВИВАЧКОТО ЛУДИЛО НА ГЕМИЏИИ ВЕЛЕС !!! СОБИР НА ГЕМИЏИИТЕ - Недела 11:00 часот во Младински парк (Шпанија)!!!
Браќа ваква е работата: Веќе неколку дена АРТ тимот на Гемиџии работи, затоа би ве замолил сите во недела најмасовно и неприкосновено да присуствуваме, СИТЕ носете македонско знаме, се спрема и паролата ПОСЛУШАЈТЕ ПАТРИОТИ, таа ќе стои на ограда цела утамица, се спремаат и други пароли, имаме и нови бајраци, затоа најако до сега во историјата на овој град !!! АЈДЕ !!!

Сакам да порачам од Амазон нешто од околу 3000 денари, и се чудам на која адреса да го пишам, дали на Првомајска или на Партение Зографски? (нели Првомајска ја сменија во Партение Зографски:tapp:) Нејќам да си напраам некоја глупост и да ми отидат у неповрат парите поради ова. Некој имал вакво искуство ?

Сакам да порачам од Амазон нешто од околу 3000 денари, и се чудам на која адреса да го пишам, дали на Првомајска или на Партение Зографски? (нели Првомајска ја сменија во Партение Зографски:tapp:) Нејќам да си напраам некоја глупост и да ми отидат у неповрат парите поради ова. Некој имал вакво искуство ?

Јас порачував ствари од Мк и го пишав новото име на улицата.

Земи на крај пиши адреса на некои роднини, нека ти стаса кај нив и готово.

Најдобро да се наведат двете адреси со напомена дека едната е стара......Јас пред брзо време порачував книги и во упаството што го добив беше споменато претходно напишаното..

Гукните нешто бе,кој,шо,како,воа-ноа,да се информираме,да заличи темава малку,срамота е вака :vozbud:

А кравата од Вардар ја извадивте бе? :icon_lol:

А кравата од Вардар ја извадивте бе? :icon_lol:
На колтук е надената, кренат е вардар и тешко да се извади. Ако ја однесе вардар арно, ако не ќе стои тука дур не скапе. Среќа у несреќа е што е зимо, па не смрди.
Летово имаше леш од коњ среде река, а и точно е, оние што имаат фарми нагоре по вардар, а им умре нешто фрлаат у вардар, што е помала загаденост севкупно земено, од гомната што идат од Тетово, Скопје+фабриките по пат и селата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom