Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Тој не е рибар?
Колку за информација Оршата е е ден од најдобрите изработувачи гитари во Македонија (сите ги прави рачно), изработува фламенго гитари, а инаку по професија е инженер....Многу од неговите гитари се продадени по светот...

Можете ли да ми препор'чате кр'чма в'в Велес ,к'дето не само може да се опитат ваши специалитети ,а с'што така има жива музика /народна/ и клиентите играјат хора?
Благодарја предварително!

untitle.JPG

Ќе оди некој од Велес на собиранката на 28 декември?
Абе мене ми се оди ама нема да можам тогаш :(

Можете ли да ми препор'чате кр'чма в'в Велес ,к'дето не само може да се опитат ваши специалитети ,а с'што така има жива музика /народна/ и клиентите играјат хора?
Благодарја предварително!

Тоа болдираното тешка работа,освен на некоја свадба ако не упаднеш а за другото ќе се најде

Еве еден сограѓанин на денешниве протести :pos:

307648_420966337973913_1547671611_n.png
Од Велес е овој? :pos::pos::pos:
Сабајле одам на работа и гледам до паркингот кај судот се наредиле автобуси, си викам шо ли ќе биде овоа сеа, кога по саат време вртам по програмите и ми стана јасно :facepalm: Незнам само како им се оди на овој студ на луѓево:confused:

Не зезајте овој од Велес ли??:pos:
Туку да не заглави денеска некој на Велес-Скопје? Саат и пол бил блокиран автопатот од СДСМ шо протестирале.

Од Велес е овој? :pos::pos::pos:
Сабајле одам на работа и гледам до паркингот кај судот се наредиле автобуси, си викам шо ли ќе биде овоа сеа, кога по саат време вртам по програмите и ми стана јасно :facepalm: Незнам само како им се оди на овој студ на луѓево:confused:

Од Велес е,Апо го викаат :pos:...Прашај некој постар,тешко да не го знае,во дворови живееше порано,има милион бисери од него,чак со тапија е-буквално,кадар на болницата од Бардовци :pos:

А за студот на вој ич да не му се секираш,нема мака он од ништо

Кловн! Барем да го покажеше на вистинските луѓе, не на полтроните како него. :facepalm:

Кловн! Барем да го покажеше на вистинските луѓе, не на полтроните како него. :facepalm:

Не е кловн,не глуми овој,од мајка е таков-шлакнат
Еднаш пробаше да ми украде наочари за сонце.Ми ја праи-може ли да ги пробам,ги става и дим,да го нема :pos::pos:
среќа шо сум брз,па ги спасив наочарите :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom