Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
- Локација
- Wolfpack Reproducing Area
- Веб-сајт
- dangerousminds.net
Тој не е рибар?Оршата нели го знаеш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тој не е рибар?Оршата нели го знаеш?
Може да е и рибар, ама и дава на часови по гитараТој не е рибар?
Колку за информација Оршата е е ден од најдобрите изработувачи гитари во Македонија (сите ги прави рачно), изработува фламенго гитари, а инаку по професија е инженер....Многу од неговите гитари се продадени по светот...Тој не е рибар?
Абе мене ми се оди ама нема да можам тогашЌе оди некој од Велес на собиранката на 28 декември?
Можете ли да ми препор'чате кр'чма в'в Велес ,к'дето не само може да се опитат ваши специалитети ,а с'што така има жива музика /народна/ и клиентите играјат хора?
Благодарја предварително!
Јас. Ама нема да се задржам многу, некој саат време колку да не ја испуштам и овааЌе оди некој од Велес на собиранката на 28 декември?
Од Велес е овој?Еве еден сограѓанин на денешниве протести
![]()
Од Велес е овој?
Сабајле одам на работа и гледам до паркингот кај судот се наредиле автобуси, си викам шо ли ќе биде овоа сеа, кога по саат време вртам по програмите и ми стана јасноНезнам само како им се оди на овој студ на луѓево
![]()
Кловн! Барем да го покажеше на вистинските луѓе, не на полтроните како него.![]()