Наопаку ни одговара подоброШто ако Исланд ѓи изремети Данциве денес?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Наопаку ни одговара подоброШто ако Исланд ѓи изремети Данциве денес?![]()
Можеш да ми објасниш на кој играчи им е дострел да играат со аматери?Име и презиме кажи на играчите.![]()
Уште еден доказ за твојата напатеност,комплексот не се лечи лесно,А?ФИЛИП ЛАЗАРОВ
Глупости лупета!Можеш да ми објасниш на кој играчи им е дострел да играат со аматери?Име и презиме кажи на играчите.![]()
Уште еден доказ за твојата напатеност,комплексот не се лечи лесно,А?
На помалото ушле кој му е дострелот?
ФИЛИП ЛАЗАРОВ
Абе што кур толку ви смета Филип бе па џабе зборите само бе кога човекот на Светсковоо има подобар учинок од Наумче и Миркулвоски само сте се фатиле за него ко боже само он е крив за лошата игра, он игра колку што разбира и дава максимум само џабе тропате безвезе.ФИЛИП ЛАЗАРОВ
Абе што кур толку ви смета Филип бе па џабе зборите само бе кога човекот на Светсковоо има подобар учинок од Наумче и Миркулвоски само сте се фатиле за него ко боже само он е крив за лошата игра, он игра колку што разбира и дава максимум само џабе тропате безвезе.
Шизик пред да почне утакмицата,се трескаше од земја за тоа како си сакал да победиме денес и како нашиве да им ги затнеле устите на хејтерите?Друже си ја утнал темата ова е тема за Македонија.
Шизик пред да почне утакмицата,се трескаше од земја за тоа како си сакал да победиме денес и како нашиве да им ги затнеле устите на хејтерите?
Кој е дострелот на Златко Мојсовски?Кратко и јасно одговори ми,не ми врти други муабети.
Враќам на твоите дегенски ситни провокацииАбе не биди глуп ја не ги делам играчите и Златко не е за во репрезентација и не игра и не треба да игра за разлика од Филип кој се форсира со сила... Такада ти кажав темава е за Македонија не за клубски бои и кој од каде е.