СП Ракомет: Maкедонија - Русија 16.01.2013 15:45 часот

• Креатор на темата Креатор на темата olaf
  • Време на започнување Време на започнување
Мало сутра ова :D Кај скандинавски екипи нема пуштање освен ако не играат меѓусебе :D
Не треба да бидат толкави педери, титула зедоја заради нас лани :D

Стварно не ми е јасно како со ваков напад извадивме нерешено.
И стварно не ми е јасно зошто не ги поправаме грешките.
Очекувам израмнет меч со Данците во кој што ќе имаме премногу грешки.

Денеска бевме повеќе од добри, заслуживме да победиме макар со гол разлика. Лазаров се разбуди во право време, ако може да се каже дека до сега дека спиеше на моменти, Манасков ќе биде лиден на идните генерации сеуште е малд за да се има предрасуди за неговиот талент, годините сепак го прават своето. Едно што би сменал во играта во напад, кога противникот има фласте на наш играч едното крило обавезо да влезе како втор пикер, а другото да влезе на позиција бек и да отвори простор за вистинските бекови. Ова Лино го прави со Металург и дава успех можеби не 100% реализација не секоја таква ситуација, но 70% се успешни таквите втрчувања на крилата. Стоилов е фантастичен прашање на време е кога некоја голема екипа ќе испрати понуда за него, но најпаметно ќе биде да остане дека од Вујо има многу да научи.

цар како може кога Столе е во ваква форма кога се крши резултатот он на клупа го остава ебати тренерот..
Само кретен како Шундовски може да направи такво нешто друго , многу се нервирам кога ги прават тие хокеарски замени па пичка ли му матер , немора 3ца од еднаш да се мењаат 2-3 гола примивме пак ради тие замени

Не си правете бајрам на умот, Данска не ја добиваме.Последниве неколку минути покажавме борбеност некаква, пред тоа пак, многу бавно ги водевме нападите а со таква игра тешко дека ќе ги добиеме Данците....
И ми се допаѓа тоа што Шундовски конечно почна да мисли со главата, кога им рече дека треба да се држи до крајот топката и во последен момент да се „клајт в гол“.

НЕ! Не треба таков став ако сака(в)ме да победиме! Ако имаше мадиња ќе им речеше: Давајте шо побрзо гол и после одма пресинг, за да украдиме топка за победа! Е така се прави тоа...Нерешено секако не ни брка работа :tapp:

29:29=1, а бидејќи ние бевме како домаќини, значи ние победивме!

Незнам како можи да се радвите со реми со полу мизерна репрезентација, и Исланд и Русија се мизерии живи моментално. Не само што не сум задоволен со реми кога можевме да тепаме 3-4 разлика, туку играта ни е толку за жалење што ми се плачи.

Ај бе ти доста им прокењаваш на сите за се и сешто тее преку куров више. :cautious:

Извини брат но:
1. Не кењам никого. ;)
2. Морам да го кажам тоа што го мислам, макар било и критика. Не сум ко Шундо јебига. :noze:

зашо јадете толку гомна ?? нерешено исто ко пораз.. како може да е исто ??? бод како бод можда нема да значи ништо ама психолошкиот момент е битен.. се вратија од минус 6 голови.. невидено до сега.. одличен резултат за самодоверба и одлична увертира за Улрих Вилебек, за копилето Хансен (најверојатно нема ни да игра против нас), за тоа гомното со патецот на десно, Линберг... должници големи ни се !!! нешто слично како Русија шо ни е должник во кошарката :D

Имам позитивно чуство и мака ми е што не победивме, а мислам дека со малку повеќе концентрација и вложување на почетокот на второто полувреме и те како беше можно. Но за несреќа ни се случи феноменот „соблекувална„ ... Навистина сеуште ми е мистерија како после секое ислегување на терен примаме по 3, 4 , 5 гола а уште поголем феномен ми е што никој не чуствува потреба да ја промени оваа очигледна слабост.

Да бевме Шведска , уште од сега можевме да сметаме на 3 место :icon_lol: . Вака Данците не знам што ќе направат(дали ќе одмараат против нас) :unsure:

НЕ! Не треба таков став ако сака(в)ме да победиме! Ако имаше мадиња ќе им речеше: Давајте шо побрзо гол и после одма пресинг, за да украдиме топка за победа! Е така се прави тоа...Нерешено секако не ни брка работа :tapp:

А што ни брла работа ти читаш дека и со победа до четири гола пак мораше да се победи Данска или треба на секој поединечно да му се црта??

Само кретен како Шундовски може да направи такво нешто друго , многу се нервирам кога ги прават тие хокеарски замени па пичка ли му матер , немора 3ца од еднаш да се мењаат 2-3 гола примивме пак ради тие замени
Хокеарски.? Овие измени кај нас личат на тие во крикет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom