Last Man Standing (Bundesliga)

Се пријавувам и јас
Ќе започнам со Шалке :)

Се пријавувам и јас и ги бирам Леверкузен.

Се разбира дека не е проблем:) ова се паровите за 18 коло:
Шалке 04 - Хановер
Баерн Минхен - Гројтер Фирт
Баер Леверкузен - Франкфурт
Мајнц - Фрајбург
Волфсбург - Штудгард
Хофенхајм - Борусија Менхенгладбах
Вердер Бремен - Борусија Дортмунд
Нинберг - Хамбургер
Фортуна Дизелдорф - Аугсбург

Се извинувам,дали може да сменам тим,пошто сум гледал друг распоред,нема шанси Гројтер да тепаат или да извадат нерешено со Баерн,јас мислев дека играат дома против Аугсбург,ако може ги бирам Фортуна,ако не,нека остане на истите (Гројтер) :)

Еве и јас да го пишам мојот тим тоа ке биде Дизелдорф, до сега се имаат пријавено 27 играчи се надевам дека ке играме уште барем толку, со среќа на сите, а табелата ке ја објавам кога ке започне првиот натпревар во петок во 20:30.
--- надополнето: 16 јануари 2013 во 14:01 ---
Се извинувам,дали може да сменам тим,пошто сум гледал друг распоред,нема шанси Гројтер да тепаат или да извадат нерешено со Баерн,јас мислев дека играат дома против Аугсбург,ако може ги бирам Фортуна,ако не,нека остане на истите (Гројтер) :)
Може ке сменам ;)
--- надополнето: 16 јануари 2013 во 14:03 ---
И на мене ми беше чудно кога видов дека го бираш најслабиот тим токму на натпреварот против Баерн :D

Се пријавувам и ги бирам Шалке

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom