Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kolku pari ti davaat za istovo da go pisuvas vo sekoj tvoj post?МКД се федерализира,тоа е факт и тука веќе нема дилеми,но доколку не се реши спорот со Грција и доколку МКД не успее да влезе во НАТО,тогаш можно е да се случи и поделба..
А тоа е лошо како ?МКД се федерализира,тоа е факт и тука веќе нема дилеми,но доколку не се реши спорот со Грција и доколку МКД не успее да влезе во НАТО,тогаш можно е да се случи и поделба..
Љељељееј… не го вработуваш мои брача и нема да ти го плајчам струја. Че те тепим кад ми доџеш да ми киниш струја.Овие од ЕВН ме нервираат пошто не вработуваат доволно албанци, но гледам напредуваат во употреба на албанскиот.
Идиотизмот лежи во фактот е што станува збор за приватна фирма.Љељељееј… не го вработуваш мои брача и нема да ти го плајчам струја. Че те тепим кад ми доџеш да ми киниш струја.
Те нервирале што не вработуваат доволно албанциПоглупа реченица немам видено, ебате државата во која имате право да правите вакви глупости.
Идиотизмот лежи во фактот е што станува збор за приватна фирма.
Инаку, Дарданија, ја знам еден куп приватни фирми што не вработиле ни еден Албанец, и обратно.
етнос чија визија е поделба на државата Македонија. Така барем се изјаснуваат на протести, Призренски лиги и карти за голема албанија. Тие не се засегнати за Македонија како своја татковина.Требаше веќе во глава да ви влезе дека веќе албанците се државотворен народ во Македонија, е договорено така......и треба сите тие закони подифолт да се почитуваат и практично да се имплементираат, а не да се најдат секакви изговори, демек софтверот е крив, нема пари, криза, и 300 чуда............
За разлика од Дарданија, доста повеќе глупости тропаш...Приватна фирма да, но ги има истите директори и менаџери што ги имаше претходно........
Баш би сакал да знам дека има албанска фирма без вработени македонци