Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Не не, ти ја смени мислата во: ако не можеш да ги победиш, утепај ги. :D Уште никот да го смениш во Адам Шулман. :pos:

Да , и таа идеја ми дојде на ум , но ќе беше премногу .
Не за друго , немаше да ме означуваат во мислења :pos: Со оглед колку го сакаат болдираниот :pos:

@тие што постираа за Ана Каренина како последен гледан филм.
Филмот би го гледал само ради Кира Најтли :D :X3:
--- надополнето: 15 јануари 2013 во 01:17 ---
Cold Breath ама врти сучи пак го имаш Ането на аватар.
Внуците мои нема да веруваат дека имало време кога некој на форумов немал аватар со Ането.

Одличен краток филм направен од само едно лице, Калеб Лечовски. Има потрошено 7 месеци за овој проект.

Одличен краток филм направен од само едно лице, Калеб Лечовски. Има потрошено 7 месеци за овој проект.

give-that-man-a-bloody-medal-gif.gif

Django :cuc:

Tarantino e bog. Fantasticen film, ama sepak ne mi e oskarovski materijal. A nitu Leonardo ne e za oskar, poveke deka sakate covekot da ja poseduva legurava, negosto da ja zasluzi. Ne deka dosega ne ja zasluzil, ama ovojpat ne e takov.. pat? :D Nejse, Christoph isto fantasticen, a isto I Jamie Fox. Odlicen film, zabaven I premnogu krv za malkuta akcija. Klasika Tarantino.

Django :cuc:

A nitu Leonardo ne e za oskar, poveke deka sakate covekot da ja poseduva legurava, negosto da ja zasluzi. Ne deka dosega ne ja zasluzil, ama ovojpat ne e takov.. pat?
Аспољутно, се даваат за најдобра улога а не за популарност. И мене ми е криво Нортон што нема ама тоа е, не му се погодило...

Мене од Џанго крајната сцена со експлозијата малку ме напна, некако клише ми беше, инаку во глобала страшно добро филмче не очекував оволку интересен да биде.
Ама за оскар сеуште Арго ми е фаворит.

Cold Breath ама врти сучи пак го имаш Ането на аватар.
Внуците мои нема да веруваат дека имало време кога некој на форумов немал аватар со Ането.
Смени профил џоа фраер и цел ден го нема да се појави на Филм и ТВ. Фуфка :)

Ама времето е на наша страна...
red-yellow-cards.gif

кај сте бе ? :D
Бев на "Животот на Пи" , зар заборавивте дека е Вторник?
Инаку филмот стварно си е за кино . Дома имаше вртење да му удрам за сите пари :pos:

Супер ефекти и бои , само можеше да се скрати 20тина минути расплетот без проблем , многу ја затупеле .

п.с Штета Ане што не ја викнале да глуми индијка во филмот , шминката чуда прави .

^^Да го банираме, или да го убиеме?
Чекам предлози...

Another Earth / Mike Cahill [2011]
ffa8eff7757cf2d47db11d9a89e6b24d.jpg

Оценка: 9 од 10 (обожувам филмови во кои на прво место е сензибилитетот, а уште повеќе филмови во кои истиот тој сензибилитет е меланхолија))​
Биг лајк.
wot hates this...

se cudam kolku golemi sranja proizvede holiwood ovaa godina ,skoro site filmovi se kopiraat eden so drug nemajki nikakva ideja nikakov inovitet nesto novo e toa go nema se rimejk na stari filmovi ekraniziacija na knigi bezmisleni prodolzenija na prekrasnite prethodni filmovi do kade ke tera ova ne znam

se cudam kolku golemi sranja proizvede holiwood ovaa godina ,skoro site filmovi se kopiraat eden so drug nemajki nikakva ideja nikakov inovitet nesto novo e toa go nema se rimejk na stari filmovi ekraniziacija na knigi bezmisleni prodolzenija na prekrasnite prethodni filmovi do kade ke tera ova ne znam
argo, cloud atlas, lincoln, 7 psychos, safety not guaranteed, django unchained, sleepwalk with me, les miserables...многу има

Сериозно бе, досаден стана мејнстрим хејтов. Не е лош холајвуд, бар годинава не е...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom