Светско првенство за мажи - Шпанија 2013

Статус
Затворена за нови мислења.
Е не како нас да си играат кога водат над 10 разлика или поточно кажано се глупираат на паркет, и на крај можат и да изгубат...од тој чепатлк

Е не како нас да си играат кога водат над 10 разлика или поточно кажано се глупираат на паркет, и на крај можат и да изгубат...од тој чепатлк
Срам да им е! :P

Ја има некаде анализата денешна на Стевче?

Што бидна со Лацкович?

Више кога прогнозирате кој ќе догура најдалеку... мене ми мириса дека Шпанците како домаќини ќе ги гураат судиите (n) за тоа и ги избрав на фантази лигата :D
Ако остане Хрватска без Лацкович нема да бидат некој фактор понатака мое мислење е дека без Вори и Лацкович се негде на наше ниво само што ја имаат онаа мрднатана игра да се скинат од трчање што им носеше резултат се до финалето на олимпијадата
Не сум сигурен,но мислам дека ќе биде ок Лац....

U mad bro ? ....за болдот.
Башка мрднатата игра е одраз на квалитетот,не може баш секој да ја игра.......

Izvinete posle ova faza vo grupi idemo vo nokaut faza ? Igraat najslabo plasiraniot ucesnik vo 1/8 so 1 od drugata grupa ?

Ајдеее, сакаме потфорум за Светсково!!!:D

До сега што сум изгледал, Франција и Данска се најголеми конкуренти за финале, а и така се поклопува ми се чини.
Овие другите тешка работа за нешто повеќе.
Покрај Франција, Данска па и Шпанија како фаворити за медали би ја додал и Унгарија која и те како може фаворитиве да ги изненади.
Со Часар и Наѓи како играчи од светска класа имаат силен бековски тандем, а имаат и уште неколку добри играчи како Кривокапич, Зубаи и Иванчик

IMG_140120132207547632.jpg

http://www.handballspain2013.com/en/Competition/Ranking/GoalsAndAssists

Кире бр.1 ! (y)

Сите му се смеете на Шундо, ама Македонија е претпоследна во шутеви на гол, нешто што се надевам ќе се смени во идниот период. Исто, трети сме и по бројот на загубени топки. И да не биде се црно, имаме најдобар процент на реализација од неверојатни 74%, иако ќе биде тешко да продолжиме во тој ритам.
http://www.handballspain2013.com/en/Competition/Statistics

Ако ги поминеме групите т.е се пласираме во 1/8 финале во кој град ги продолжуваме натпреварите ?

Ако ги поминеме групите т.е се пласираме во 1/8 финале во кој град ги продолжуваме натпреварите ?
Ако сме 1 или 4 во Барселона, 2 или 3 во Сарагоса. Така мислам дека беше.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom