- Член од
- 26 октомври 2011
- Мислења
- 1.605
- Поени од реакции
- 1.167
Е не како нас да си играат кога водат над 10 разлика или поточно кажано се глупираат на паркет, и на крај можат и да изгубат...од тој чепатлк
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Срам да им е!Е не како нас да си играат кога водат над 10 разлика или поточно кажано се глупираат на паркет, и на крај можат и да изгубат...од тој чепатлк
Срам не срам тоа е ЈБГ..Срам да им е!![]()
Не сум сигурен,но мислам дека ќе биде ок Лац....Што бидна со Лацкович?
Више кога прогнозирате кој ќе догура најдалеку... мене ми мириса дека Шпанците како домаќини ќе ги гураат судиитеза тоа и ги избрав на фантази лигата
Ако остане Хрватска без Лацкович нема да бидат некој фактор понатака мое мислење е дека без Вори и Лацкович се негде на наше ниво само што ја имаат онаа мрднатана игра да се скинат од трчање што им носеше резултат се до финалето на олимпијадата
Да да 1от со 4от, 2от со 3от и такаIzvinete posle ova faza vo grupi idemo vo nokaut faza ? Igraat najslabo plasiraniot ucesnik vo 1/8 so 1 od drugata grupa ?
Покрај Франција, Данска па и Шпанија како фаворити за медали би ја додал и Унгарија која и те како може фаворитиве да ги изненади.До сега што сум изгледал, Франција и Данска се најголеми конкуренти за финале, а и така се поклопува ми се чини.
Овие другите тешка работа за нешто повеќе.
Ако сме 1 или 4 во Барселона, 2 или 3 во Сарагоса. Така мислам дека беше.Ако ги поминеме групите т.е се пласираме во 1/8 финале во кој град ги продолжуваме натпреварите ?