Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
какви докази сакаш ?
Хахаха поглеј му ј главата на малиот што го држи Акенатон у раце.Дмт напиша:
Било какви докази дека не имаат посетено вонземјани. А не некое НЛО (неидентификуван летечки објект) снимен како оди лево - десно.![]()
Сегде низ универзумов има жив свет, самиот универзум е жив и не гледам причина да не генерира живот сегде.
Ако има 100 милијарди галаксии и секоја галаксија има по 100 милијарди ѕвезди од друга страна тогаш јасно е мислам
дека има живот по цел универзум.
Работата е дали биле некогаш овде и дали се сега тука.
За првото се знае сигурно дека биле овде, има милион докази само треба да се истражува малку.
Без желба да се знае нема вистина, сепак хипнозата ја преовладува и желбата некогаш.
Клучен збор е ХИПНОЗА, хахахх замислете некој хипнотизиран и да се смее на ова....која иронија.
Хибриди меѓу Анунаките и луѓето
![]()
Денес живеат 6 милијарди и ни еден нема таков череп и толкав капацитет( sm3).
Акенатон-последниот од ерата на боговите што владеел со Египет.
![]()
Ова е само накратко синтетизирано
Може не е се вака како што наведов, ама у целина е тоа toa.
Немора никој ова да го земе како вистина, ама барем напрајте една потрага.
Треба време само да се одвои малку.
--- надополнето ---
Хахаха поглеј му ј главата на малиот што го држи Акенатон у раце.
Ситница нели ?
А бе постојат, не реков не...и шо ако ти докажам/докажи дека постојат НЛО или не , нема нишо да смени ако ти веруваш или не ... Од толку многу планети , универзумов е бесконечен зарем ние сме само живи суштества?!
Според моја логика постојат НЛО-овци
Некој вид на комуникација која ние би ја разбрале можеби? Ај да се префрлиме во таа тема? Може?Human напиша:ОК, ај да те прашам 2-3 прашања...
Која е поентата вонземјаните да патуваат толку големо растојание...... не не не.... Која е поентата воопшто вонземјаните да "цртаат" фигури во житните полиња?
Каде се доказите за тоа дека круговите во полињата се дело на вонземјани?
Што им е целта на вонземјаните со тоа што прават кругови во полињата со жито?
Eden od najbizarnite i najstrasnite UFO slucai vo istorijata na Avstralija e isceznuvanjeto na pilotot Frederick Valentich i negoviot avion na 21 oktomvri 1978 godina .Frederick Valentich so svojata Cessna 182 letal do ostrovot King preku tesnecot Bass poletuvajki od aeordoromot Murabin vo Melburn.Za vreme na letot Valentich raportiral na Stiv Robbey od civilnata vodusna kontrola deka imal sredba so neobicno letalo koe lebdelo nad nego i okolu nego.Naj zastrasuvacki e sto za vreme na ovaa sredba pilotot imal radio kontakt so aerodromskata kontrola .Eve go transkriptot od toj razgovor:
Кога го одзумира, ништо не се гледа... Знам дека со голо око би гледал подобро (него камерата што му снима) ама сумљиво ми е како он толкцка минијатурна точка негде у небото приметил и познал дека е НЛО а не ѕвезда или обичен авион....
Кога го одзумира, ништо не се гледа... Знам дека со голо око би гледал подобро (него камерата што му снима) ама сумљиво ми е како он толкцка минијатурна точка негде у небото приметил и познал дека е НЛО а не ѕвезда или обичен авион....