Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Вил Хил :facepalm:
--- надополнето: 14 јануари 2013 во 18:51 ---

НЕ! Него се е совршено наместено, наштимано. Нема шанси бе тие да знаат до толкав процент успешност да ги годат хендикепите и екипиве баш до таа граница да играат :eek: Голема улога играат и уплатите во живо, во секој момент знаат колкава добивка и загуба имаат кладилнциите, да им ебам се живо јас, да не можи чоек да фати 2 ебани утакмици со хендикепи.
--- надополнето: 14 јануари 2013 во 18:53 ---
Ај да ве прашам сега? Колку од вас ја играја Белорусија 1 хен или минус на голови, а во прво полувреме завршува 13-20?! :eek: Кога дала Србија 20 гола во едно полувреме бе?
Ma немој ќе местат утакмици на светско првенство ... дај не заебавај . Со каков памет ги играш Алжир да не изгубат од Хрватска помалку од 9 разлика кога Хрватска е поим во машкиот ракомет а овие Алжир не знам од кај се докопаја на првенствово. Затоа земи прати ги како играат репрезентациите гледај ги малце хрватска со Австралија на полувреме им дозволи само 4 гола да дадат а во второ дадоа 9 се е до одбраната како ќе запнат да играат а Хрватска не е како нашите да останат само на 3 разлика од прво полувреме , ќе си ги газат во второ и ќе си осигураат сигурна победа .

зе денес единствено изгледно ми оди на минус 39,5 гола на унгарија против австралија. не верувам дека унгарците толку ќе форсиррат, особено шо утре играат против хрватска.
значи, унгарија-австралија Т1 минус 39,5 гола, за 500-че.

Teнис не играв , дека веќе пополнив ливчињата и парите кои ми се предвидени како лимит на ден . Ама пуштив

Олимпијакос - Паниониос Тим1 -87.5 87-73 (ПУШИ ВИЛХИЛ)
Сасари - Сиена(-2.5) 2 хендикеп
Раднички - МЗТ ТИМ 2 -73.5

Си пишеше во додатокот -89.5 за Олимпијакос, ама нели они се паметни и менуваат кога и како ќе им прдне. НА ви го сега ! Многу мерак ми направи баш на граница што влезе.

Ај да видиме бет365 шо нудат па да искомбинирам нешто оти србите ме паднаја, многу голој примија.

Кажете што значи Push на Бет365? (имав една хокеј и ова ми го пишува) Фатена или не?

Гетафе - Гранада

Тип: 0-2 @ 1,75 4/10
Тип : x2 @ 1.80 4/10

Главна вест е неиграњето на двојцата најдобри напаѓачи и стрелци на двете екипи. Гетафе е без 7 првотимци : двојца се на Афричкиот Куп, тројца се повредени и еден е суспендиран. Минатата недела беа поразени од Вањекано со 3:1 , а имаа само 4 од овие 7 изостаноци. Денеска се поставени како фаворити против Гранада , за што не се слагам.
Гранада исто така има неколку важни изостаноци , Ел Араби , Бенитез и Лопез не ма да играт вечер. Минатата недела загубија дома од Валенсија со 1:2, иако први поведоа. Мислам дека коеф од 1.90 на Гетафе нема вредност поради горе наведенитефакти и мислам дека Гранада може да освои барем еден бод, и двете екипи имат проблеми со нападот , Гранада гоима најслабиот напад во лигата, па и фактот дека и двојцата најдобри стрелци кај двете екипи нема да играт ми укажува на тоа дека тука може слободно да се одигра на 0-2 гола или двојна шанса на Гранада.
Лани играа 2 пати , двете екипи си поделија по една победа на домашен терен со идентичен резултат од 1:0.

Моја е анализата , плачеше ваа за 0-2 или x2 , ама јас одбра го погрешнио тип да го форсирам ...

c.jpgi kako posle da ne kazes deka e mestena u 112 minuta gol davat :cuc::vozbud::vozbud:
--- надополнето: 14 јануари 2013 во 20:47 ---
Гетафе - Гранада

Тип: 0-2 @ 1,75 4/10
Тип : x2 @ 1.80 4/10

Главна вест е неиграњето на двојцата најдобри напаѓачи и стрелци на двете екипи. Гетафе е без 7 првотимци : двојца се на Афричкиот Куп, тројца се повредени и еден е суспендиран. Минатата недела беа поразени од Вањекано со 3:1 , а имаа само 4 од овие 7 изостаноци. Денеска се поставени како фаворити против Гранада , за што не се слагам.
Гранада исто така има неколку важни изостаноци , Ел Араби , Бенитез и Лопез не ма да играт вечер. Минатата недела загубија дома од Валенсија со 1:2, иако први поведоа. Мислам дека коеф од 1.90 на Гетафе нема вредност поради горе наведенитефакти и мислам дека Гранада може да освои барем еден бод, и двете екипи имат проблеми со нападот , Гранада гоима најслабиот напад во лигата, па и фактот дека и двојцата најдобри стрелци кај двете екипи нема да играт ми укажува на тоа дека тука може слободно да се одигра на 0-2 гола или двојна шанса на Гранада.
Лани играа 2 пати , двете екипи си поделија по една победа на домашен терен со идентичен резултат од 1:0.

Моја е анализата , плачеше ваа за 0-2 или x2 , ама јас одбра го погрешнио тип да го форсирам ...
drugar 2-1 getafe (n)

ќе се паѓа на мзт минус . 27 поена прва четвртина . па и од центар тројка со звук на сирена даде. Туку ај кешки нека тепаат , наши се да му се невиди :)

ќе се паѓа на мзт минус . 27 поена прва четвртина . па и од центар тројка со звук на сирена даде. Туку ај кешки нека тепаат , наши се да му се невиди :)
Не се секирај многу немат шанси да тепаат а и т2- можит да влезит ќе заиграт сега одбрана Раднички .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom