Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
И кај мене, плус ако додадеме оти и Македонија игра утре (офтопик) во превод ќе значи мене утре пола кутија дијазепам не ме расправа :)

Утре... ако двата фаворити загубат, тогаш таман ќе си биде за мене.
Најтаман:icon_mrgr:

ни инс, ни торес. јас најзадоволен би бил доколку на место на сахин дојди лампард :D
виља плус, би било премија!

ни инс, ни торес. јас најзадоволен би бил доколку на место на сахин дојди лампард :D
виља плус, би било премија!

Платата за такви играчи би била астрономска, нешто што не се совпаѓа со политиката на Америте...

Епа све не се совпаѓа !
сакаат титули ,а ваму купуваат играчи за Ливерпул ( резерви ) ... последниве години трансфер политиката ни е срање , купуваат CM ,a тој подобро игра DM .
После зошто немало титули , ЛШ и слични срања , па нема ни да има ...
Инс само може да го замени Стерлинг - што автоматски не е потребен во тимот .

Ноу хард филингс ама ако Свонси стварно испратиле 7 милиона за него мислам дека намерно ви го прават тоа. Не дека им треба нив крило
Ако Свонси дават 7 милиони тоа значи ќе земат само 4.7 а остатокот е за нас. А ние нудиме 4 милиони плус некој играч на позајмица. Така да тука некаде сме. На крај може и во ќар да бидиме ако не дојде кај нас :cool:.

Имам и едно пршање до тебе онака:Инс или Заха? Кој мислиш дека е подобар?

Ако Свонси дават 7 милиони тоа значи ќе земат само 4.7 а остатокот е за нас. А ние нудиме 4 милиони плус некој играч на позајмица. Така да тука некаде сме. На крај може и во ќар да бидиме ако не дојде кај нас :cool:.

Не, не мислев да го купат, туку само да дадат понуда за да се откажете и после и тие да се откажат. Или да ве натераат да дадете повеќе. Тие имаат други области за инвестирање, затоа ме зачуди кога го прочитав ова кај вас.

Па за двајцата се крева фама, пошо знаеш, Англичани се и добри сезони имаат и двајцата. А за кој е подобар да согледам не знам, не следам Чемпионшип, само од написи што читам за да кажам, ама финтата е кој подобро ќе се снајде во ПЛ. Зошто во Чемпионшип и просек позајмени играчи од клубови биле први sвезди па после во ПЛ ги снемало :oops:

P.S. јас го сакав Инс кај нас зошто е поефтина инвестиција ама изгледа Инс сениор сака кај вас да игра :)

Велемајсторов нити добил дерби утакмица нити ќе добие сезонава само ајде........

P.S. јас го сакав Инс кај нас зошто е поефтина инвестиција ама изгледа Инс сениор сака кај вас да игра :)

Зимајте го слободно:)
--- надополнето: 12 јануари 2013 во 19:58 ---
.

На кое дереџе дојдовме да бираме меѓу Инс и Заха.. Поише би сакал да бирам т.е да бираме сите меѓу Торес и Снајдер;)

Зимајте го слободно:)
--- надополнето: 12 јануари 2013 во 19:58 ---

На кое дереџе дојдовме да бираме меѓу Инс и Заха.. Поише би сакал да бирам т.е да бираме сите меѓу Торес и Снајдер;)
Tоа првото мислам дека е вид на дрво.
А Снајдер ќе оди некаде во Турки за 7-8 милиони :facepalm:

Torres и Sneijder ти се Joe Cole II... Играчи кои сакаат плата од 200 000 фунти (Gerrard зема 120 000 за споредба) неделно за да се влечат по терен... Не фала...

Брат неможеш да кажеш вака, Снајдер и Торес се Европски прваци..сите во Интер сакаат Снајдер да им остане ама е раскаран со управата и затоа си оди а не зашто е дрво како Кол пример..
Торес во Лфц беше еден фудбалер а сега е друг но никогаш не бил лаком по пари нит се влечел по терен..со оглед на формата и проблемите што ги има(притисок,фанови итн) дава максимум.
Неможе да се направи споредба меѓу Торес и Кол во ниеден случај..

Брат неможеш да кажеш вака, Снајдер и Торес се Европски прваци..сите во Интер сакаат Снајдер да им остане ама е раскаран со управата и затоа си оди а не зашто е дрво како Кол пример..
Торес во Лфц беше еден фудбалер а сега е друг но никогаш не бил лаком по пари нит се влечел по терен..со оглед на формата и проблемите што ги има(притисок,фанови итн) дава максимум.
:icon_lol:

Изјави дека останува во Ливерпул на почеток на јануари и кога го донесоа Суарез, поднесе трансфер барање и си отиде во Челзи за поголема плата. За влечење по терен таа полусезона во Ливерпул и после си продолжи во Челзи.
За Снајдер исто не мора да значи дека ке успее кај нас, во последно време и во Интер играше слабо, па се повреди и сега ние ке треба да го враќаме во форма. А како што кажа Ливерпул и двајцата ке бараат енормна плата.

Со Торес завршивме не сакам да ги смислам веќе, Снајдер може ако прифати нормална плата.

Снајдер е завршена приказна, иде у Турција. А пак ова за Торес произлезе откако "наводно" (на Водно, не на Шар Планина :D) им кажал на другарчињата дека би се вратил во Ливерпул, што не мора да значи дека е точно, може е лага, а може е и реченица извадена од контекст. А како и да е, последен пат кога проверив, трансфер политиката не ни се базираше на тоа дали на играчот му текнало да се врати во Ливерпул...

За Torres можам да тврдам затоа што сум го гледал, дури и во Liverpool последната сезона не се залагаше и се влечеше по терен, едноставно го загуби тоа што го имаше, дали поради повреди или заради нешто друго незнам едноставно не е ист играч, а во Chelsea зема околу 180-190 000 неделно, дали мислиш дека ќе дојде и ќе игра за плата помала од 80 000 неделно? Истото важи и за Sneijder иако не сум го гледал, доволно е само да се запрашаш зошто никој од поголемите клубови не е "заинтересиран" за него...

:icon_lol:

Изјави дека останува во Ливерпул на почеток на јануари и кога го донесоа Суарез, поднесе трансфер барање и си отиде во Челзи за поголема плата. За влечење по терен таа полусезона во Ливерпул и после си продолжи во Челзи.
.

Торес изјавува константно дека го напуштил Ливерпул од сосем други причини т.е дека навивачите еден ден ќе ја знаат вистината..Лично не верувам дека отишол за поголема плата..човекот беше БОГ кај нас + човекот не беше сиромав па сега отишол по пари ..и во ЛФЦ зимаше над 100це неделно.. пари гарант не се во прашање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom