Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Не ми се верува у шпекулацијава некако, hard-working таков тип е али не верувам дека би се вклопил у нашата игра...

Sky Bet @SkyBet
Liverpool backed in to 4/1 to sign James Milner in January amid talk of a loan move for the Man City man:

Freelance journalist @indykaila
transfer tumour at the Cottage today that James Milner is very likely to join LFC this month on loan via @BroadcastMoose

LFC Spy @LFCspy
Out the blue rumour: #LFC APPARENTLY very likely to complete the loan signing of Man City Midfielder James Milner with option to buy

:eek: DAFUQ ?!?

Sky Bet @SkyBet
Liverpool backed in to 4/1 to sign James Milner in January amid talk of a loan move for the Man City man:

Freelance journalist @indykaila
transfer tumour at the Cottage today that James Milner is very likely to join LFC this month on loan via @BroadcastMoose

LFC Spy @LFCspy
Out the blue rumour: #LFC APPARENTLY very likely to complete the loan signing of Man City Midfielder James Milner with option to buy

:eek: DAFUQ ?!?

Божем у тајност работат ама пак ги проваливме:)

Нека бе Милнер е солиден,само незнам дали би се уклопил во играва кај нас,малце тврд ми е на нога ама сепак би го земал,сме што не е Инс или Заха немам проблем:)
--- надополнето: 13 јануари 2013 во 10:13 ---

Еве зашто го сакаат, и овој како Даунинг имал клипче:pos: Сега ми е све јасно:)

Секако ојде јабана сезоната, секако не го бива Роџерс, ама барем денес нека донеси победа за да можам барем малце да го почитувам.
Ако не победи денес, така ќе го проколнам, та децата во киндер јајце да му се родат, а да нема упатство да си ги склопи.

Многу ќе ми се направи ќејф ако денеска им влагаат Агер и Шкртел со клизачи на скамериве, ама не културното, него жустро и крвнички!
За инат на форумскиве лејмерски шнајдери што бришат мислења кога реметиш навивач на ManUre. Гејска работа! (n)

RickyLFC9 друг пат да му веруваш на бато, да не се правиш ногу паметен.:D
--- надополнето: 13 јануари 2013 во 13:46 ---
Реина, Висдом, Шкртел, Агер, Џонсон, Ален, Лукас, Џерард, Стерлинг, Даунинг, Суарез.

Борини, Стариџ, Хендо, Шелви, Карагер, робинсон, Џонс.

Мислам дека еден од Борини или Стариџ ќе ги реши :pipi:

А ќе го смениш ставот за Роџерс ако победиме денес? :D

Нормално дека не. Само, нема да велам ништо дур не го избркаат, т.е. нема да го коментирам.
Нека тепа тој, па ке видиме. Пошо ако ги растури денес, тоа ке му биди голем плус, поголем од минусот за Шахин на пример... :D

Е ова е клупа ебате, со двајца напаѓачи на неа. Фала богу навреме се совзема составот...

Со среќа денеска, деновиве против федерацијава ми се побитни од секој празник што го има во годината, само се надевам дека ќе славиме.

Секако ојде јабана сезоната, секако не го бива Роџерс, ама барем денес нека донеси победа за да можам барем малце да го почитувам.
Ако не победи денес, така ќе го проколнам, та децата во киндер јајце да му се родат, а да нема упатство да си ги склопи.

:pos:
--- надополнето: 13 јануари 2013 во 14:10 ---
Чуствувам утре Суарез ќе му ја дупни тапата на Де Геа..:D
Досега само контра си пишел и така испаѓало. Ако сега не испадни како шо треба има да те обесам :coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom