Странци, странкињи

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
Многу е едноставно. Затоа што не се дибеци како домашните...

Странците се светци...<333 киссссс до нив :*
Дибеци има секаде,не само во Македонија...Научете да го сакате своето и да го цените ако сакате почит.
Oднесувањето на девојката исто така зависи каков третман ке добие од посилниот пол.Факт е дека ако некој третираш како ѓубре а тој се почитува себеси ке ти врати со иста мера.
Машките не се интересиираат како што некои женски се интересираат повеке за материјалната состојба.Ова се повеке е застапено...За жал јас како женско кажувам дека е вака.
Не значи дека ако некој имал убава врска со странец дека и останатите ке имат.

Странците се светци...<333 киссссс до нив :*
Дибеци има секаде,не само во Македонија...Научете да го сакате своето и да го цените ако сакате почит.
Oднесувањето на девојката исто така зависи каков третман ке добие од посилниот пол.Факт е дека ако некој третираш како ѓубре а тој се почитува себеси ке ти врати со иста мера.
Машките не се интересиираат како што некои женски се интересираат повеке за материјалната состојба.Ова се повеке е застапено...За жал јас како женско кажувам дека е вака.
Не значи дека ако некој имал убава врска со странец дека и останатите ке имат.
Најди си странец, и настрани си капата. :-)

Најди си странец, и настрани си капата. :)

Зошто баш странец?Кога можам да ја почуствувам убавината на љубовта со наш човек?Сум имала прилика да бидам ама не сум ја зграпчила шансата бидејки не ме привлекувале како што може да ме привлече некој Македонец.
Менталитет за никаде.Се величи туѓо а наше се пљука.
Браво :)

Зошто баш странец?Кога можам да ја почуствувам убавината на љубовта со наш човек?Сум имала прилика да бидам ама не сум ја зграпчила шансата бидејки не ме привлекувале како што може да ме привлече некој Македонец.
Менталитет за никаде.Се величи туѓо а наше се пљука.
Браво :)
Тава шо странец/странкиња го може, нашо ергенче/мома може само да сонува да го праа... :icon_mrgr:
Иначе, секојпат туѓото е послатко. ;)

Тава шо странец/странкиња го може, нашо ергенче/мома може само да сонува да го праа... :icon_mrgr:
Иначе, секојпат туѓото е послатко. ;)

На што конкретно мислиш? Биди по опширеен...Сакам барем еден пример :) Секако,доколку го имаш.

Додека се појават правите странци, се рокаат со "странци" :icon_lol:

Поточно со етничките заедници кои не припаѓаат на мнозинската етничка заедница кај нас.

Признајте си дека србинкине се поубави од вас, и пола ќе ви биде простено од тоа што сте зборувале на претходните страни (за жените).
Поубави се, нема што. Ама и Србите се троа поубави од вас, да бидеме реални.

Поубави се, нема што. Ама и Србите се троа поубави од вас, да бидеме реални.
Србите можат да ни се фатат.;) Ама то е се палите на сељаци.

Србите можат да ни се фатат.;) Ама то е се палите на сељаци.

Ми ја зеде мислата.Пошабани се Србите од нас. Али јбг повеќе сељачишта ги привлекуваат нашиве жени него ли џентлмени.

Ми ја зеде мислата.Пошабани се Србите од нас. Али јбг повеќе сељачишта ги привлекуваат нашиве жени него ли џентлмени.
Кај србите привлекува нивниот јазик.Знам по мене кога ќе ми прозбори србинка,дали била габор дали била Љепотица,војникот е на утринка гимнастика...ваљда и македонките ги привлекува тоа кај србите,само не се свесни.:icon_mrgr:

Makedonija 2 miliona ziteli i site za vas dibeci kreteni seljaci.Ima isklucosi ama generalno zemeno nasite devojki odamna gi izgubija vrednostite i moralot.I sega strancite najbolji izlegoa demek kaj niv ruzi cvetaat potocno kazano u tugjoga tatka pogolema patka.

Кај србите привлекува нивниот јазик.Знам по мене кога ќе ми прозбори србинка,дали била габор дали била Љепотица,војникот е на утринка гимнастика...ваљда и македонките ги привлекува тоа кај србите,само не се свесни.:icon_mrgr:

Јазикот има ефект точно, меѓутоа зборам за однесување. Нашиве девојки повеќе ги привлекува улично однесување и мангуплук него џентлменство. Со прости зборови ако си мирен и културен за нив си тапа, неинтересен бла,бла,бла...
--- надополнето: 12 јануари 2013 во 22:32 ---
Makedonija 2 miliona ziteli i site za vas dibeci kreteni seljaci.Ima isklucosi ama generalno zemeno nasite devojki odamna gi izgubija vrednostite i moralot.I sega strancite najbolji izlegoa demek kaj niv ruzi cvetaat potocno kazano u tugjoga tatka pogolema patka.

Со други зборови тоа ти се вика комплекс на пониска вредност.

Јазикот има ефект точно, меѓутоа зборам за однесување. Нашиве девојки повеќе ги привлекува улично однесување и мангуплук него џентлменство. Со прости зборови ако си мирен и културен за нив си тапа, неинтересен бла,бла,бла...
Неиживеана девојка бара таков хоштаплер да ја мази и да ја гали,полека полека стануваат мнозинство таквите девојки,ама ај ваљда тоа ќе им трае додека не созреат.:D

--- надополнето: 12 јануари 2013 во 22:32 ---
i mnogu vazna rabota zaboravi parite prijatele se gledaat niz prizmata na parite

Со други зборови тоа ти се вика комплекс на пониска вредност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom