Странци, странкињи

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
Како сум загреан за една женска од Перу, ууууф едвај чекам да се видиме!!!

Добро, оваа е црнкиња, си сакаат црнкињите шуга-деди финти да им праиш. И да, ако те свиѓаат не се праат на Тошо.

ОСОБЕНО црнкињите не глумат. Подиректни женски амин. Барем повеќето, според туѓи искуства.

Стрaнците се секогaш подобри зa дружење од зaтуцaните бaлкaнски шовинисти кои знaaт сaмо дa се тепaaт и дa пцујaт.

Стрaнците се секогaш подобри зa дружење од зaтуцaните бaлкaнски шовинисти кои знaaт сaмо дa се тепaaт и дa пцујaт.
Мене се ми се чини дека врските функционираат на принцип на привлекување. И секој си добива што си бара.....ти очигледно си барала некој таков и си го добила....тоа е тоа. Таков е универзумот, ти го дава секогаш тоа што го бараш.

Мене се ми се чини дека врските функционираат на принцип на привлекување. И секој си добива што си бара.....ти очигледно си барала некој таков и си го добила....тоа е тоа. Таков е универзумот, ти го дава секогаш тоа што го бараш.
Не си свесен(уствари си :) ) колку си во право...

Ако се такви момците кои ги познаваш и си се дружела, не значи дека сме сите такви. Можеби треба да промениш нешто кај себе за да не налетуваш на нив. А за тоа што кажа дека само знаат да се тепаат и пцујат, ги има секаде тие.

Многу е едноставно. Затоа што не се дибеци како домашните...

Да бидеме реални, балканец со странкињи поминува добро само ако тие доаѓаат од екс југословенските простори, за се останати сме проста раја, освен ако дружбата е подолга од неколку денови за да се промени мислењето. :)

Признајте си дека србинкине се поубави од вас, и пола ќе ви биде простено од тоа што сте зборувале на претходните страни (за жените).

Признајте си дека србинкине се поубави од вас, и пола ќе ви биде простено од тоа што сте зборувале на претходните страни (за жените).

Јесу, јесу... :)))))

karleusa-bez-fotosop-foto.jpg
ugly-serb-bitch.jpg

Доста со генерализирање, да не почнам да мавам! :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom