Странци, странкињи

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
да се самоцитирам од Ноември "A Gentleman never kisses and tells".

Старо е тоа, од ноември. Еве ти најново, јануарско: "Ако не опнеш некоја и не се пофалиш пред кооперација, исто како и да не си ја опнал."

Кога ќе слушнам дека се палат на оние севернине лигавици ми иде да ги убијам. Глупи гуски. Какви мужи постојат кај нас, они таму се нафатиле. Подобро било кој народ некаде од подалеку, по него да се палат, него ли србиве. ШТО ИМА ПОСЕБНО ВО НИВ БЕ!

Кога ќе слушнам дека се палат на оние севернине лигавици ми иде да ги убијам. Глупи гуски. Какви мужи постојат кај нас, они таму се нафатиле. Подобро било кој народ некаде од подалеку, по него да се палат, него ли србиве. ШТО ИМА ПОСЕБНО ВО НИВ БЕ!
Абе од Врањееее е бе пааа!!!А оној од Струмица е сељак,провинцијалец,без разлика што Струмица е Париз у споредба со таа кочина,али битно је од Србија бреее

Хаха! Луки, какво грне, треба да извадеш свидетелство дека некој твој предок е учил српско школо. Тогај ќе имаш повеќе шанси.
Дедо е учил до 5то одд кај поп Васо од Лесковац, на привремена работа у Подареш. Коа не слушал, терале го да клече коленички на ченичкови зрна.
За ќупчето викам, оти инсертите са од оваа, Породично Благо, и там имаше една култна реплика: Колко помалко ги знаат падежите, толко повеќе пари имат. Та и јас, одма ќупчето да го откопам :D

Џабе ќупчето! Ѓошо оти се ечка од земјата заради Дуда .
На мене ми беше маабето оти таков српски не го ни лагаме за српски :)
Шом дедо ти е учил кај Поп Васо, ти со господ си вечерал. :)

Све би дал да сум афрички азилант шо добил на лото, бар еден ден у Македонија. Овдешните кучки љубат негро салами, а јас ќе бидам тука да им омогучам пенетрирање на една таква во нивните вагини.

Еднаш, далеку, далеку, си ќарив странец... И убаво ни идеше тие 2 недели в туѓина... Како и зошто бидна, до ден денес не знам. Знам дека кога се вратив тука сакаше да дојде, ама јас нејќев врска на далечина... Шо знам бе, убав беше, згоден, шармантен... Ниту ми ветуваше палати, ниту виза, туку, ете, во тој момент, таму, си бевме ние двајца и мене ми беше прекрасно. Едвај се разбиравме, ама битно после години добив изјава дека секогаш ќе ме сакал :X3: А мене ми е многу драг спомен. А да! Зависи од кај се, ама странците поубаво се однесуваат од 70% мужи кај нас.

Еднаш, далеку, далеку, си ќарив странец... И убаво ни идеше тие 2 недели в туѓина... Како и зошто бидна, до ден денес не знам. Знам дека кога се вратив тука сакаше да дојде, ама јас нејќев врска на далечина... Шо знам бе, убав беше, згоден, шармантен... Ниту ми ветуваше палати, ниту виза, туку, ете, во тој момент, таму, си бевме ние двајца и мене ми беше прекрасно. Едвај се разбиравме, ама битно после години добив изјава дека секогаш ќе ме сакал :X3: А мене ми е многу драг спомен. А да! Зависи од кај се, ама странците поубаво се однесуваат од 70% мужи кај нас.
Поубаво се однесуваат зашто сакаат да ви го закачат.;)

И ние се однесуваме поубво со странкињите зашто сакаме да им се качиме ;)

Поубаво се однесуваат зашто сакаат да ви го закачат.;)

И ние се однесуваме поубво со странкињите зашто сакаме да им се качиме ;)

The million dollar question - зошто не се однесувате едни кон други подобро?

Зашто не се странкињи, не даваат од прва, Се шалам...

Знаеш како е, ни они не го ценат тоа што го имаат дома, а и ние не го цениме тоа што го имаме дома,просто и едноставно :) Увек туѓуто е бољи, а зашто? Појма немам да ти кажам.

Не знам за другите, ама јас сам истио ја со странски моми, ја со домашни моми. Дури со домашни по ме е мерак да си говорам*. Ама, они немат ного мерак да си говорат со мен. :(:(

*говорам = сублимат од сите активности :D

Абе нема машко што не се пали на било какви странкињи. Обично се србинки и бугарки, се борат стално за прво место во Лига на ороспии, ама такви и ги гледаме ние само за секс. А се палиме и на русинки, украинки, швеѓанки ама ретко кој ги видел,чисто онака си фантизираме и битно знаеме дека се жешки во кревет. Има и такви странкињи кои се родени за љубов, брак и семејство и отприлика нивната цена е од 300-500 евра ги носат по нарачка со договор од Мала Преспа и блиската околина. Поддршка за Чичко Кумплунг дека туѓото е стално поарно а не го цениме она Made in Macedonia па затоа на лето нашите ќе ни грабаат срби и ќе останаваат долгогодишни импресии на македонските женки, безразлика дали си машко или женско пробај со странци/странкињи и така еднаш се живее.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom