Не ти треба виза.
Колку е повратен билет до таму и каква е температурата моментално во Аргентина? Со колку пари можеш да поминеш за 10 дена?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ти треба виза.
Колку е повратен билет до таму и каква е температурата моментално во Аргентина? Со колку пари можеш да поминеш за 10 дена?
Јас го купив 955 евра од Софија пред недела дена сега незнам колку е. Инаку температурата сега е 30-35 степени, а не би знаел да ти кажам колку пари би ти биле потребни за 10 дена бидејќи јас имам смештај и храна платено.![]()
Преку агенција идеш или како? Скапо е таму? Дај нешто поопширно за Аргентина ако може...
Деловно одам 3 недели. Картата си ја купив од агенција, како што ми кажаа цените се горе-доле како кај нас, прв пат одам така да незнам многу али ако стварно си заинтересиран може коа ќе се вратам или од таму да ти пишам повеќе информации![]()
Како е Пониква со рентање скии и цени?Јас Пониква обавезно а за настрана уште не сум планирал![]()
има за рентање, цените не знам колку се точно ама лани беа 600 денари дневно. Инаку како мислеш смештај во Мице ? Има одмаралиште и има неколку бравнари и хотел.Како е Пониква со рентање скии и цени?
Смештај во Мице е ок, или има подобро?
стазите се добри, има одмаралиште на мвр кое мислам нуди солиден престој ама е 1200 мислам од вечер. Имам еден другар кој има исто така кафана со соби можам да ти договорам за спиење ако сакаш. Пиши ми инфо во пп. Инаку тој е директно на паркингот и ги држи скилифтовите. Цените се 500 денари дневна карта ако не се лажам.. Не знам точно пошо мене не ми наплаќаФала за одговорот, досега не сум бил Пониква.
Сакам да отидам за викенд, да преспијам една вечер. Е сега , на интернет најдов сместување во Мотел-ресторан Мице. ББ за 600 ден, ФБ за 1000 денари. Искрено, не знам ништо за другите можности за сместување, затоа прашав дали е ок местото или има други , подобри сместувања?
Патем , колку е цена на ски карта и како си задоволен од стазите?
Банско најдобар во однос на цени, место за скијање на семејства во Европа.
По него се редат Кранска Гора и Soldeu, Andorra.
In the ‘Best for Families’ price comparison, Soldeu, Andorra completes the top three line up behind Bansko (£853.26) and Kranjska Gora (£1,118.42). At £1,121.14 for a family of four, Soldeu was only marginally more expensive than Kranjska Gora. Its high rating was boosted by a significant drop in local resort prices, which, when combined with a 5.6 per cent rise in sterling’s value against the euro³, resulted in an overall 18.3 per cent fall in ski holiday costs since last year.
http://m.postoffice.co.uk/news-snow-falling-european-resort-prices