- Член од
- 26 октомври 2011
- Мислења
- 1.605
- Поени од реакции
- 1.167
Јас оваа зима Виена најверојатно 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Игор Ј. ме интересира колку би ме чинело кога би отишол со уште двајца другари во Банско на една недела. Колкав буџет ми треба, кој хотел би ми го препорачал како добар и евтин да речеме ..и уште некои информации што мислиш дека се значајни.
Фала однапред![]()
Ако одиш на Банско советот ми е да си земеш и ваучер за ски-училиште. Вака си осмислаш ваканциата. Казвам ти го тоа, пошто сум видел многу од вашите се мотат као муви без глави по пистите без да скиат. Ако се оди само за иадене и пиене, тоа го има секаде.Сакам Банско, Од она што го слушав од луѓе кои биле, сите запрепастени. Бај д веј ќе пробам да скијам, никогаш немам пробано во животот. Ако има некој нека сподели уште нешто овде за Банско, како и каде е најдобро да се најде сместување во овој зимски центар...храна, потребен буџет, совети итн
Верувам во ова дека некои од нашите се мотаат ко муи без глави, некои идат само колку да се пофалат дека биле таму (не знам кое задоволство го имаат ако го направат тоа). Благодарам за советот друже, се надевам дека ќе одам зимово, и дефинитивно ќе те послушам и одам на ски-училиште, иако сум во доцните дваесетти години, не ми е срам што ќе ме зезаат малите деца тамуАко одиш на Банско советот ми е да си земеш и ваучер за ски-училиште. Вака си осмислаш ваканциата. Казвам ти го тоа, пошто сум видел многу од вашите се мотат као муви без глави по пистите без да скиат. Ако се оди само за иадене и пиене, тоа го има секаде.
Споко, никои нема да те зеза и далеку не са само мали деца да се учатВерувам во ова дека некои од нашите се мотаат ко муи без глави, некои идат само колку да се пофалат дека биле таму (не знам кое задоволство го имаат ако го направат тоа). Благодарам за советот друже, се надевам дека ќе одам зимово, и дефинитивно ќе те послушам и одам на ски-училиште, иако сум во доцните дваесетти години, не ми е срам што ќе ме зезаат малите деца таму![]()
Будимпешта е одличен избор. Види дали ќе најдеш одредени попусти периодов. Нема да зажалишМразам зимување во принцип ама би отишол до Будимпешта со овие туриве....
http://kupinapopust.mk/deal/index/437Ме интересира за Копаоник,ваше искуство...преку која агенција,дали може без неа...какви се хотелите,патот и нормално цените!
Така и јас мислев порано. Ама отидов 2 пати на зимување и ептен мерак ми се направи, поготово да ти се погоди времето и да е натрупаноОваа зима, како и секоја друга зима - дома, на топло.
Немам јас култура да акам по планини и снегови.
Повели официјална страница за Копаоник, има повеќе информации, цени, приватен смештај, стази и др....Ме интересира за Копаоник,ваше искуство...преку која агенција,дали може без неа...какви се хотелите,патот и нормално цените!