Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овде имаш торент пуштено или нешто слично, пингот ти е до небо.
Тоа 8.xx 8.yy не е никакво освежување, ти секако ја имаш целата брзина од 8 мегабита во секунда.
Ако имаат од телекабел проблеми, а на периоди ги имаат, џабе е секакво ресетирање.
Sent from my Nexus
moze da mi pises po PP kako se pravi toa osvezuvanje na modemot i mene me zafrkava netot na telekabel pa sakam da probam,Се расипува ама по 1 неделаа не на секој 2-3 саати, нај вероватно е што кај мене е 24/7 уклучено за тоа мислам дека опаѓа нетот и му правам такво освежување кое за мене работи сосема добро од колку она со гасење на рутерот од струја и пак уклучување тоа беше цела поента што сакав да кажам а не тука да напаѓате се како појма немам што е тоа и што правам па не треба да работам у телекабел за да знам основни работи за да конфигурирам еден модем ако мислите дека сте по паметни од мене од со тоа што кажавте и истропавте се и сешто дека тоа е глупост што го правам тогаш објаснете ми како кај мене успева оваа глупост што вие тука ја кажувате
![]()
moze da gi pises optimalnite parametri> power na Downstream i upstream Frequency i Signal to Noise Ratio???Ова ти е моментално, се нашол модемот на друга фрекфенција, а ако е проблем со сигналот паќ ке ти врати на старата брзина, џабе е фрекфенцијата
Многу лесно, изгаси го од струја, едино ако бараш поелегантен начин.Dark HaCkeR kako da go restartiram modemot nemozam da ti gi najdam postovite pisi tuka javno ili po privatna posta. pozz
kupuvam dva resiveri od telekabel dajte ponuda po pp